Babamı bilgisayar icin nasil ikna edebilirim?

Sıkılmıyorsun. Denendi onaylandı. Oynadıkça oynayasım geliyor. Oyun indirdikçe indiresim geliyor PC'yi de 1.5 sene önce aldım hala oyun oynama isteğim tavanda. Kişisel düşünceleri genellemeyin lütfen teşekkürler.
Ne oynuyon sims 4 felan mı

Simsden tut FPS oyunlarına oradan tut Mmorpg, Rpg oradan tut simulatör oyunlarına kadar. Demek ki zihnin yaşlı, fosilsin sen. İşten eve gel ve TV karşısında uyu.
Yaşlandık doğrudur, çocukken iyi oynamak lazım büyüyünce sıkılıyosun ben gibi

bilgisayar için tam bütçeniz nedir

konuyu sona kadar okumadım yazılım öğrenmek istiyorum baba ünide de yazılım okumak istiyorum bahanesiyle aldırabilirsin

Beyler oncelikle 17 yasindayim calismak istiyorum ancak babam izin vermiyor benim emir almami istemiyor durumumuz da Allaha sukur iyi fakat konu bilgisayar olunca babam hic sicak bakmiyor bu yaza bilgisayarla girmek istiyorum ama babam basindan kalkmak diye korkuyor. Sizce nasil ikna edebilirim?
Ödev İçin İstiyorum De :kekw:

bu sistem 14.967 lira tutuyor soğutucu iyzico+parolapara ile bedavaya geliyor
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
monitör
bu monitörle de 19.695 lira tutuyor
klavye
mouse
kulaklık
klavye vs eklenince 23.286 bin lira tutuyor
https://www.itopya.com/loot-intel-c...-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-rt_h29368 Bu nasil janka

bütçeni söylemediğinden tam bir şey ayarlayamadım
kasa vento işlemci 7 5700 yapılıp alınabilir
kasa vento işlemci 7 5700 anakart b450 yapılıp alınabilir 23k tutuyor
iyzico 500tl + %10/25 cashback ile bu monitör alınabilir

bütçeni söylemediğinden tam bir şey ayarlayamadım
kasa vento işlemci 7 5700 yapılıp alınabilir
kasa vento işlemci 7 5700 anakart b450 yapılıp alınabilir 23k tutuyor
iyzico 500tl + %10/25 cashback ile bu monitör alınabilir
İyzico muhabbeti nasil yapiliyo

İyzico muhabbeti nasil yapiliyo
uygulamayı indir kaydol kampanyalara katıl iyzico ile öde de iyzico hesabına bağlı tel noyu gir al klavye fare kulaklık bunları da annenin babanın telefonuyla hesap aç al yapabilirsin 1k civarı cashback gelir hepsinden

uygulamayı indir kaydol kampanyalara katıl iyzico ile öde de iyzico hesabına bağlı tel noyu gir al klavye fare kulaklık bunları da annenin babanın telefonuyla hesap aç al yapabilirsin 1k civarı cashback gelir hepsinden
Kanka loot v2 yi alicam sence alinir mi kac yil goturur beni agir bi oyun da oynamiyorum oyle

Kanka loot v2 yi alicam sence alinir mi kac yil goturur beni agir bi oyun da oynamiyorum oyle
ağır oyun oynamıyorsan bir daha kendi paranı kazanıp yenisini alana kadar götürür kasayı vento yapmayı unutma itopya da iyzico 2k cashback var
2 hesap açıp biriyle monitörü biriyle pcyi alırsan aşağı yukarı 3400tl cashback gelir onunla da çevre birimlerini dizersin

ağır oyun oynamıyorsan bir daha kendi paranı kazanıp yenisini alana kadar götürür kasayı vento yapmayı unutma itopya da iyzico 2k cashback var
2 hesap açıp biriyle monitörü biriyle pcyi alırsan aşağı yukarı 3400tl cashback gelir onunla da çevre birimlerini dizersin
7-8 yil goturur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri