Neler Yeni

babamı ets 2 almaya nasil ikna ederim

orhanunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orhan ÜNAL
İninal-Papara Gibi Kartlar Alabilirsin.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Maddi yönden sıkıntı varsa babnı zorlama ama eğer durum iyiyse babana neden almadığını sor ona göre hareket et.
allaha şukur sikintimiz yok isi halletik zaten inial alcam kendim alcam oyunu yani kisacasi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Demir Uygur
Bence olayı hızlı halletmek için sen yine
Steam'in güvenliliğini kaç kullanıcısı olduğundan ve bu kullanıcıların yaptıkları gibi babanın da güvenmesi gerek.Yani Steam'in büyüklüğünü babana kanıtlaman gerek sanırım.:)
Konunun bittiğini yeni gördüm kusura bakmayın :)
Bence olayı hızlı bitirmek için yine de dediğimi deneyebilirsin.Hem olay hızlı çözülmüş olur hem de babana güven kazandırabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cebrail ERTUĞRUL
Babaların klasik taktiğidir. Bence almak istemiyor. Yani "almak istemiyorum." derse aranız bozulur diye korkuyordur belki de. Şok Marketten ininal kartı al yükle ya da arkadaşından ininal al

RmzDayi

80+ Silver
tırcı olacam de

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Demir Uygur
Babaların klasik taktiğidir. Bence almak istemiyor. Yani "almak istemiyorum." derse aranız bozulur diye korkuyordur belki de. Şok Marketten ininal kartı al yükle ya da arkadaşından ininal al
Arasını bozacak bir şey yok konuşularak çözülebilir babanın steame karşı güven kazanması gerek bence

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
oyle yapcam zaten sagol

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Karaçil
Instagram
Kerim:krcl
ya herşeyi boşver torrent paran cebinde kalsın :D

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kardeşim indirime girince 9.75 TL oluyor para biriktiremiyor musun hiç bir şekilde. Para sıkıntı değilde baban kart sıkıntısı çıkartıyorsa telefonunda vardır herhalde gidip mobil ödemeyle satın al.

Top Bottom