Maddi yönden sıkıntı varsa babnı zorlama ama eğer durum iyiyse babana neden almadığını sor ona göre hareket et.ets 2 almak istiyorum nerdeyse 1 aydir ama babam steame guvenmiyo babami nasil ikna edebilirim
allaha şukur sikintimiz yok isi halletik zaten inial alcam kendim alcam oyunu yani kisacasiMaddi yönden sıkıntı varsa babnı zorlama ama eğer durum iyiyse babana neden almadığını sor ona göre hareket et.
Bence olayı hızlı bitirmek için yine de dediğimi deneyebilirsin.Hem olay hızlı çözülmüş olur hem de babana güven kazandırabilirsinSteam'in güvenliliğini kaç kullanıcısı olduğundan ve bu kullanıcıların yaptıkları gibi babanın da güvenmesi gerek.Yani Steam'in büyüklüğünü babana kanıtlaman gerek sanırım.
Konunun bittiğini yeni gördüm kusura bakmayın
Arasını bozacak bir şey yok konuşularak çözülebilir babanın steame karşı güven kazanması gerek benceBabaların klasik taktiğidir. Bence almak istemiyor. Yani "almak istemiyorum." derse aranız bozulur diye korkuyordur belki de. Şok Marketten ininal kartı al yükle ya da arkadaşından ininal al
qweqwqwetırcı olacam de
oyle yapcam zaten sagolBabaların klasik taktiğidir. Bence almak istemiyor. Yani "almak istemiyorum." derse aranız bozulur diye korkuyordur belki de. Şok Marketten ininal kartı al yükle ya da arkadaşından ininal al
reis ağla ve ayağına kapan ben gta 5 almıştım zamanında babamdanets 2 almak istiyorum nerdeyse 1 aydir ama babam steame guvenmiyo babami nasil ikna edebilirim