Çok kolay. Aynı özelliklerde(istediğin özelliklerde) laptop ve masaüstünün fiyatlarını babanın önüne koyuyorsun. Yine de pahalı olanı almak isterse çok da problem yapma. Bırak onun dediği olsun. Monitör, mouse, klavye alıp masaüstü gibi kullanırsın.Pc toplayacağım fakat babm kafayla uğraşamam dio uğraşcak bir şeyi yok ama nasıl ikna edebilirim laptop alırsak alalım diyor
işimizi bu bu laptoplar görür anca de monster laptopları felan göster şahsen durumunuz vs. iyiyse zaten laptopta iyidir kaliteli bir gaming laptop aldırPc toplayacağım fakat babm kafayla uğraşamam dio uğraşcak bir şeyi yok ama nasıl ikna edebilirim laptop alırsak alalım diyor
Yalan söylemem taraftarı değilim ama mecburum o yüzden az solicemKankam sana tavsiyem benim babamda aynı kendisi istanbulda yaşıyor bana surekli kendi kullandığı 2. El laptoplari veriyordu ve bazi parcalari bozuktu ben video cekcem vs. Dedim bazı tarz yalanlar attim bir sekilde kabul ettirdim kısacası aklina gelen her tarz yalani atmaya çalış
Nasıl ettin neleri kullandın söyle de seninle aynı durumu yaşayanlar da denesinArkadaşlar babamı ikna ettim herkese her şey için teşekkür ederim toplayacağız hayırlısıyla
AğladımNasıl ettin neleri kullandın söyle de seninle aynı durumu yaşayanlar da denesin![]()
Yazılımla uğraşan adam nerden bilsin sistem toplamayı yahuAğladımama kasayı daha çok bilen kişiye babamın arkadaşına toplaticaz parçaları götürüp korkmayın mahalle pc visi değil yazılımla uğraşıyor suan bölümünü bitirdi
knk bunu direk babana okutPc toplayacağım fakat babm kafayla uğraşamam dio uğraşcak bir şeyi yok ama nasıl ikna edebilirim laptop alırsak alalım diyor
Hallettim kanka evyknk bunu direk babana okut
ileride bilgisayarım yetmemeye başladığında sadece bir parçasını değiştirerek bilgisayarı 1 2 yıl daha götürtebilirim veya 1 parçası bozuk çıkarsa laptop çöp olur masaüstünün performası çok daha fazla ileri seviyede çünkü laptopta parçaların küçültülmesine para veriyoruz ve küçük olduğundan ısıtması çok kötü oluyor masaüstünde ise aynı fiyata çok çok daha fazla performans alabilirim laptop çok fazla ısınır laptop un usb çıkışları vs daha azdır bu da kötü bir şey kullandığın ekipmanlardan rahatından bile kısabilirsin ve garanti işini de dert etmeyin çünkü her parçanın en az 2 yıl garantisi vardır bu da sorun çıkarmaz içinizin rahatlığıyla satın alabilirsiniz. babam da masaüstü karştıydı ve laptop aldı benim bilgisayarımın garantisi bittikten sonra işlemcisinde bir problem oldu ve 6k gitti eğer masaüstü alsaydı sadece 1kya pc yi düzeltirdim şu an da eski pc mi kullanıyorum sınav sene bitsin masaüstü alacağım kesinlike