Okulda başarılı ol ve para biriktir10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
csgo oynaman ne güzel bişey benim ekranda yanık windows çubuğunu yanda kullanıyorumaynı durum bende de var hatta( 2gb ramla 600 saat cs serüvenim var hala da aynı pc ile devam ) ama daha önce girmediysen hala şansın yok değildir lise 1 e gidiyormuşsun yani 9 a bursluluk sınavı en son 11.sınıfa kadar girebiliyorsun 12.sınıfa kadar her ay para veriyorlar biriktirip yani daha şansın var ama bu sene sınava kayıt zamanı geçti galiba
Adam biraz haklı. Derslerin o kadar iyi falan ama onca zamandır ne bursluluğa girmişsin LYS de de sallamışsınböyle düşünmeye devam et dostum
Helal olsun. Bende şuan 7 deyim. Hepsi takdirde en düşük kaç aldım hatırlamıyorum. Seninki civarlarındaydı4-7 arası 7 takdir.92,5 altına düşürmedim.
teşekkür ederim ama çalıştırmıyolarki beMerhaba güzel kardeşim. Sana bir tavsiye vereceğim. Biliyorum herkes güzel bir bilgisayarı olsun ister fakat ailenin maddi durumu iyi değilse onları sıkmamalısın. Bir iş bulup yazın 3 ay çalışıp alabilirsin bence kendine bir bilgisayar. Hem onlar mutlu olur hem de sen. Çünkü eğer ki maddi sıkıntı yüzünden baban alamıyorsa, inan ki senden çok daha fazla üzülüyordur bu duruma. Her baba çocuğunun istediği her şeyi almak ister fakat bazen istenen her şey yapılamayabiliyor. O yüzden sen beni dinle, çalışacak bir iş bulmaya bak ve kendi kendine ufak birikimler yap. İnşallah istediğini yapabilirsin, Allah yardımcın olsun kardeşim.
Yaşın kaç?teşekkür ederim ama çalıştırmıyolarki be
Peki 2 ay içinde nasıl bir pc toplanabilir (mesela nerede çalışır da en az 2 ayda 3bin TL kazanır?) hele ki yaşı küçüksePara biriktir, kendi paranla al. Yazın 2 ay çalışsan yeter.