Neler Yeni

Babamın kartından oyunlar aldım

1bit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Süleyman Arda Çelik
Bende normalde harçlıklarımı biriktirip alıyordum sonrasında gow ragnarok güm 2k oldu alamadım bende biriktirdim.biraz daha 900 TL gibi topladım dedim annemin kartından tamamliyim 1 kerecikten bir şey olmaz diye 300 TL çektim cüzdanıma gow da indirime girmişti aldım sonra diğer oyunlarda da bağımlı gibi karti eksik harçlıklarımı tamamlamak için kullandım
:D sen de az çakal değilmişsin

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba ben 15 yaşındayım babam bana ps5 aldı ama oyun fiyatlarını görünce oyun almayı da kesti bende oyüzden gittim kartindan sürekli indirimlerde uçuk olmayan fiyatlarda oyunlar aldım babam bu aya ekstrelerde bunları gördü annem bana sordu senmi yaptın dedi yok dedim o anki korkuyla sonra bunlar bankayı aradı karti iptal ettirdiler yeni kart aldılar ve yetkili yerlere de ilettiler sanırım adres bulma nerden işlem yapıldığını bulmak için. Babamla aramız iyi değil annemle aram çok iyi sizce ne yapmam lazım?
kONU UZAMADAN SÖYLESEYMİŞSİN ŞİMDİ DAHA SIKINTI SÖYLEMEN

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Merhaba ben 15 yaşındayım babam bana ps5 aldı ama oyun fiyatlarını görünce oyun almayı da kesti bende oyüzden gittim kartindan sürekli indirimlerde uçuk olmayan fiyatlarda oyunlar aldım babam bu aya ekstrelerde bunları gördü annem bana sordu senmi yaptın dedi yok dedim o anki korkuyla sonra bunlar bankayı aradı karti iptal ettirdiler yeni kart aldılar ve yetkili yerlere de ilettiler sanırım adres bulma nerden işlem yapıldığını bulmak için. Babamla aramız iyi değil annemle aram çok iyi sizce ne yapmam lazım?
Görüp geçirmiş biri olarak anlatayım (ben oyun almıyordum tabi başka bişey yapıyordum o daha kötüydü..)
OLAY PERSFEKTİFLERİ!
1. Babana yalan söylediğin için güzel bi dayak yersin
2. Kartı izinsiz kullandığın için ve zarar ettirdiğin için güzel bi dayak yersin (veya konsolundan olursun)
3. Babanı bu kadar uğraştırdığın için hoş bi dayak yersin
4. Babanla zaten papazdın bu yaptığınla adamın daha çok damarına bastığın için temiz bi dayak yersin.
Olanları annene anlatırsan ya annen sana yardım olsun diye yalana ortak olur yada babanla konuşur yine güzel bi aile içi kaos oluşur
Babana olanları anlatırsan ya nazik karşılar ve doğruyu söğlediğin için az buçuk yırtar gibi olursun yada iş işten geçtiği için ve önceden yalan söylediğin için ve zaten babanla aran kötü olduğu için YA evden kovulursun YADA babanda fight atarsın evde..
"GERÇEK Bİ HİKAYEDEN UYARLANMIŞTIR"

kONU UZAMADAN SÖYLESEYMİŞSİN ŞİMDİ DAHA SIKINTI SÖYLEMEN
dediğim gibi korktum ve soyleyemedim dilim ucuna gelse dahi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüp geçirmiş biri olarak anlatayım (ben oyun almıyordum tabi başka bişey yapıyordum o daha kötüydü..)
OLAY PERSFEKTİFLERİ!
2. Kartı izinsiz kullandığın için ve zarar ettirdiğin için güzel bi dayak yersin (veya konsolundan olursun)
4. Babanla zaten papazdın bu yaptığınla adamın daha çok damarına bastığın için temiz bi dayak yersin.
Olanları annene anlatırsan ya annen sana yardım olsun diye yalana ortak olur yada babanla konuşur yine güzel bi aile içi kaos oluşur
Babana olanları anlatırsan ya nazik karşılar ve doğruyu söğlediğin için az buçuk yırtar gibi olursun yada iş işten geçtiği için ve önceden yalan söylediğin için ve zaten babanla aran kötü olduğu için YA evden kovulursun YADA babanda fight atarsın evde..
Babam beni dövmez annemde beni dövmez ama ikiside kızarlar konsolumdan 1-2 ay belki olabilirim ama onuda hakettim mallık ettim çünkü

OLAY PERSFEKTİFLERİ!
Sence başımıza bir iş gelirmi yukarda dendiği gibi davalık olur muyuz? Kime dava acicaklar kim kime acicak onuda anlamadım ama...

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
BehzatÇ
Hesabım çalınmış senin kartından oyunlar almışlar vs uydur pişman olduğunu anlarlar pek bişey apmazlar gibi

dediğim gibi korktum ve soyleyemedim dilim ucuna gelse dahi

Babam beni dövmez annemde beni dövmez ama ikiside kızarlar konsolumdan 1-2 ay belki olabilirim ama onuda hakettim mallık ettim çünkü

Sence başımıza bir iş gelirmi yukarda dendiği gibi davalık olur muyuz? Kime dava acicaklar kim kime acicak onuda anlamadım ama...
kral babanla aran kötüyse nasıl ps5 aldı ?

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bayram Fırat
söyle bi an önce
yada sınavlaı bekle iyi not alınca konuya gir

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
OLAY PERSFEKTİFLERİ!
Okulda böle Kompozisyon hazırlasaydım babamdan bu kadar dayak yiyip sokakta kalmazdım gerçi artık adam eve geldiğinde önünde eğilip hoş geldin reis bi isteğin varmı diyip hizmetliliğini yapıyorum ki gene sokaklara düşmeyelim ailenin kıymeti orda anlaşılıyor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berk
baba sana söylemek istediğim bir şey var ve çok pişmanım diye konuya gir akıbeti anlat. hatamı anladığımı insanları boş yere uğraştırdığından, senin zamanını çaldığından bahset ve kısa keserek özür dile bir daha böyle bir şey tekrarlanmayacağından bahset. insanlar hata yapmaları ve bunlardan ders çıkarmaları için yaşar neticesinde..

ha ama sen babanı daha iyi tanırsın, en ufak bir şeyi problem yapıp dış dünyadan soyut biriyse tüm sinirini senden de çıkarır. öfke kontrolü yoksa ps5 aletini de kırar, saklar bunları da göz önünde bulundur.

Hesabım çalınmış senin kartından oyunlar almışlar vs uydur pişman olduğunu anlarlar pek bişey apmazlar gibi

kral babanla aran kötüyse nasıl ps5 aldı ?
Öyle bir şey dersem olay daha büyür zaten bankanın yönlendirdiği kişiler ip adresini bulmaya çalışacaklarını söylemiş.
Babamla aram onun görüşleri yüzünden kötü ps5 yüzünden değil ben çok oynamıyorum zaten gözünde oyüzden sorun olmuyor

baba sana söylemek istediğim bir şey var ve çok pişmanım diye konuya gir akıbeti anlat. hatamı anladığımı insanları boş yere uğraştırdığından, senin zamanını çaldığından bahset ve kısa keserek özür dile bir daha böyle bir şey tekrarlanmayacağından bahset. insanlar hata yapmaları ve bunlardan ders çıkarmaları için yaşar neticesinde..
Sence öyle mi yapmalıyım yoksa konunun tüm detaylarını anneme anlatıp annemle konuşup annemin babama güzelce anlatıp sonra babamın beni çağırıp ikisiylede konuşup özür dilememmi daha iyi?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
İşte annem ne yapacak ki bilmiyorum bana güvenlerinin kırılacağı kesin zaten çok pişman oldum sonrasında. Babamda beni dövmez ama kızar harçlık keser kısıtlamalar getirir
Getirsin bir şey olmaz. Bu da sana minik bir ders olur.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berk
Öyle bir şey dersem olay daha büyür zaten bankanın yönlendirdiği kişiler ip adresini bulmaya çalışacaklarını söylemiş.
Babamla aram onun görüşleri yüzünden kötü ps5 yüzünden değil ben çok oynamıyorum zaten gözünde oyüzden sorun olmuyor

Sence öyle mi yapmalıyım yoksa konunun tüm detaylarını anneme anlatıp annemle konuşup annemin babama güzelce anlatıp sonra babamın beni çağırıp ikisiylede konuşup özür dilememmi daha iyi?
babanın gözünden, onunla direkt konuşman çok daha güzel bir davranış olur eğer ikili diyalogların farkında biriyse.

ha ama sen babanı daha iyi tanırsın, en ufak bir şeyi problem yapıp dış dünyadan soyut biriyse tüm sinirini senden de çıkarır. öfke kontrolü yoksa ps5 aletini de kırar, saklar bunları da göz önünde bulundur.
babam en ufak şeyi problem yapmaz çoğu baba gibi beni sever ps5 i de kırmaz öfke kontrolü de var ama bana güveni herhalde 20 yaşıma kadar tam olmaz diye düşünüyorum.

babanın gözünden, onunla direkt konuşman çok daha güzel bir davranış olur eğer ikili diyalogların farkında biriyse.
Babamla daha önce böyle bir olay yaşamadım daha önce okulda bir tane çocuğa çok ağır küfürler ettiğim için bana çok kızmıştı onun haricinde kendisiyle çok konuşmuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,841
Üyeler
161,508
Son üye
alirızaefendi
Top Bottom