Neler Yeni

Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım hem piyasası olan hem çok sorun çıkarmayacak başım çok ağrıtmasın benim aklımda Cf 250nk ve sr var lakin parça sıkıntısı göze alıyorum ama kronik sıkıntısı var mı veya bajajda yağ soğutma var nasıl 116 bine alınır mı stop sorunu varmış kronik mi yoksa kime denk gelirse mi ilk motorum olacak cevap verirseniz sevinirim.
rks r250 al tavsiyem
Mesaj otomatik birleştirildi:

cf nin son 1 saatir şikayet vardan şikayetler okuyorum ben olsam almazdım
her markanın motorun şikayeti var ona kalırsa bende drift L kullanıyorum onunda çok fazla şikayeti var ona rağmen aldım sadece ayak marşı çalışmıyor bende başka problem yaşamadım açıkcası çoğu insan en ufak hatada bile markayı kötülemek için oraya yazıyor fazla takılmayın

Teşekkür ederim hocam 32 bin km de bir sıkıntı yaratır mı bana.
japon mallarına sağlam düzgün bakarsan bakımlarını yaptırırsan güzel bi serviste 90 bim km yi bile görürsün birkaç değişimle

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
rks in çok fazla servis sıkıntısı var deniyorr arkadas bide küçük bir şehirdeyse dahada sıkıntı
Hocam ona kalırsa cf'de öyle deniyor ve rks servislerinden memnun kalanda var. Ama motor çift silindir ses var görüntü var kadranda dijital güzel özellikler var.Hızlanması-top speed'i de memnun edici seviyede.Bunların arasından sıfır r250 almak daha mantıklı.Fazla kötü bir yerde yaşamıyorsa dediğiniz gibi tercih edebilir.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam ona kalırsa cf'de öyle deniyor ve rks servislerinden memnun kalanda var. Ama motor çift silindir ses var görüntü var kadranda dijital güzel özellikler var.Hızlanması-top speed'i de memnun edici seviyede.Bunların arasından sıfır r250 almak daha mantıklı.Fazla kötü bir yerde yaşamıyorsa dediğiniz gibi tercih edebilir.
sıfırına bütçesi yetmiyorda belki 2. el alabilir 140k ya bir de arkadas galiba naked istiyo 2 motorda naked

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Deniz Bey
N250 Aldım Mart Ayında Şuan 3500 Km Oldu Hiç Sorun Yaşamadım Ne Stop Etme ne Abs Işığı Yakma Ne Akü Suyu Akıtma Ne Şanzıman Sorunu Ben Çok Memnunum Bu Sorunu Yaşayanlar Varmı Evet Var Yani bu gibi Sorunlar Yazmış Oldugun Motorlarda Olma İhtimali var biraz şans işi mi artık bilemiyorum severek biniyorum,hele o far aydınlatması başka motorda var mıdır bilmiyorum ama çoğu arabadan daha iyi o küçücük mercek öyle bir performans veriyor ki oha dedirtiyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Teşekkür ederim hocam 32 bin km de bir sıkıntı yaratır mı bana.
Yaratmaz hocam Motor bazında km si artmış tabii ki biliyorum ancak çok sağlam motorlar onlar sizi uzun yıllar üzmeyecektir yeterki bakımları zamanında ve tam yapın

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
12 ay taksitle falan alınıyor o yüzden söyledim
Taksit olması benim için avantaj ama taksitli almak istesem Cf yada dominar 400 alırdım lakin cb250r için sıkıntı yaşayacağım taksit yapan yok.

N250 Aldım Mart Ayında Şuan 3500 Km Oldu Hiç Sorun Yaşamadım Ne Stop Etme ne Abs Işığı Yakma Ne Akü Suyu Akıtma Ne Şanzıman Sorunu Ben Çok Memnunum Bu Sorunu Yaşayanlar Varmı Evet Var Yani bu gibi Sorunlar Yazmış Oldugun Motorlarda Olma İhtimali var biraz şans işi mi artık bilemiyorum severek biniyorum,hele o far aydınlatması başka motorda var mıdır bilmiyorum ama çoğu arabadan daha iyi o küçücük mercek öyle bir performans veriyor ki oha dedirtiyor :)
N250 bende baktım lakin yağ soğutması oluşu ve 2 valfli güçü düşüyor ayrıca 95 oktav benzin koyacaksın stop edecek mi diye bakacaksın deyince direk vazgeçtim.

sıfırına bütçesi yetmiyorda belki 2. el alabilir 140k ya bir de arkadas galiba naked istiyo 2 motorda naked
Rks almam şahsen.

rks r250 al tavsiyem

her markanın motorun şikayeti var ona kalırsa bende drift L kullanıyorum onunda çok fazla şikayeti var ona rağmen aldım sadece ayak marşı çalışmıyor bende başka problem yaşamadım açıkcası çoğu insan en ufak hatada bile markayı kötülemek için oraya yazıyor fazla takılmayın

japon mallarına sağlam düzgün bakarsan bakımlarını yaptırırsan güzel bi serviste 90 bim km yi bile görürsün birkaç değişimle
Cf almak istiyorumdum lakin cb250r daha iyi dendi ayrıca taksit durumu göz önüne tutulduğunda arada kalıyorum çünkü ben alacağım motoru ileride satmak istediğimde direk satmak isterim.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Taksit olması benim için avantaj ama taksitli almak istesem Cf yada dominar 400 alırdım lakin cb250r için sıkıntı yaşayacağım taksit yapan yok.

N250 bende baktım lakin yağ soğutması oluşu ve 2 valfli güçü düşüyor ayrıca 95 oktav benzin koyacaksın stop edecek mi diye bakacaksın deyince direk vazgeçtim.

Rks almam şahsen.

Cf almak istiyorumdum lakin cb250r daha iyi dendi ayrıca taksit durumu göz önüne tutulduğunda arada kalıyorum çünkü ben alacağım motoru ileride satmak istediğimde direk satmak isterim.
cb250r tabi iyi ancak kaç para bütçe ayırdınız onun için kaç model kaç km olucak

Rks almam şahsen.
r250'ye şans verilir :)

BabaVoss7

80+ Silver
hala aynı muhabbet arkadaş iki katı fiyat verip bulunmayan motoru bulmaya çalışıp motor alıcaksam bi zahmet sıkıntısı parça sorunu olmasın iki katı veriyorum teknolojik ve grenaj olarak ilgimi çekmiyor. bende isterdim suzuki honda yamaha bineyim ama o motorlara o kadar para vermem. bir kez daha söylüyorum. ama bajajmı cf dersen cf derim yani....

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
hala aynı muhabbet arkadaş iki katı fiyat verip bulunmayan motoru bulmaya çalışıp motor alıcaksam bi zahmet sıkıntısı parça sorunu olmasın iki katı veriyorum teknolojik ve grenaj olarak ilgimi çekmiyor. bende isterdim suzuki honda yamaha bineyim ama o motorlara o kadar para vermem. bir kez daha söylüyorum. ama bajajmı cf dersen cf derim yani....
Ben cf ye hazırladım kendimi bütçem ona yetiyor lakin cb250r 30 bin de var ama şüphem var ayrıca taksitte yok daha zorlanacağım o yüzden bakıyorum hala ama yarın Oktay’a gidip ödeme şartlarına bakacağım.

cb250r tabi iyi ancak kaç para bütçe ayırdınız onun için kaç model kaç km olucak

r250'ye şans verilir :)
Şuan sıfır sr 150 bin nk ise 135 bin ikisininde söyleyeceğim hangisi olursa onu alıp bekleyeceğim taksit olması artı dediğim gibi bütçem bu kadar aşamam kendimi.

Ayrıca bajaj 48 ay verdiği taksit iyi cidden benim için 110 bin tl peşin verip 400 alırım ama vadesi çok sağlam 180 bin aldığın 250 bine geliyor.

rks r250 al tavsiyem

Siz ne diyorsunuz bu duruma.

Top Bottom