Neler Yeni

Bana kitap önerir misiniz???

Yasin Çınar

80+ Bronze
Merhaba, neredeyse hayatımda hiç kitap okumadım, zorla belki 3 5 kitap okumuşumdur. Elimde birkaç roman kitabı var. Seçiyorum birini ve kitabı okumaya başlayınca bayıyor. Sizden istediğim kendimi geliştirecek, bana bişey katacak kitaplar önermenizi istiyorum yani kitap bana bişey anlatmasın bana bişey öğretsin. Hep görüyordum kitabın "ismi beden dili" gibi bişeydi öyle bişeyler istiyorum.
Şimdiden teşekkürler<3
Ahmet Ümit'in yazmış olduğu İstanbul Hatırası kitabını okuyabilirsin. Bende senin gibiyim bize bu kitabı geçen sene okutmuştu sınav yapacaktı kitap 600 sayfa olmasına rağmen o kadar sardı ki bilgisayara vs. bakasım gelmedi sürekli bu kitabı okudum 3 günde bitirdim kitabı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nutuk ile başlıyorum bu önerdiğiniz kitapları sırasıyla okuyacağım. Günde kaç saat kitap okumam lazım siz nasıl başladınız? 30 dk ile başlamayı düşünüyorum.
Bence daha hafif bir kitap ile başlayabilirsiniz yoksa isterseniz okuyun ama kısa kısa başlayıp uzunlara gitmeniz alıştırma olur sizin için.
Süresi ise yoktur okumanın bir kafa boşlatmadır sadece bir iş değil okuyun ne zaman sıkılırsanız bırakıcaksınız ne zaman isterseniz okuyacaksınız

BabaVoss7

80+ Silver
zamanla kısıtlamayın bence içinizden geldiğince okuyun. eğer sararsa devamı geliyor zaten. Misal dün 236 sayfalık kitabı gün içerisinde parça parça okuyarak bitirdim. gerçekten sardı çünkü. Ben robot tu ismi.

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
Merhaba, neredeyse hayatımda hiç kitap okumadım, zorla belki 3 5 kitap okumuşumdur. Elimde birkaç roman kitabı var. Seçiyorum birini ve kitabı okumaya başlayınca bayıyor. Sizden istediğim kendimi geliştirecek, bana bişey katacak kitaplar önermenizi istiyorum yani kitap bana bişey anlatmasın bana bişey öğretsin. Hep görüyordum kitabın "ismi beden dili" gibi bişeydi öyle bişeyler istiyorum.
Şimdiden teşekkürler<3

Hayvan Çiftliği​

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin Yalçınkaya
Şimdiden teşekkürler<3
dostum giriş yap felsefeye ben çok zevk alıyorum felsefe okurken, tamamen kişisel gelişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,745
Üyeler
161,127
Son üye
joker 06
Top Bottom