Bana Yeni Modem Lazım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Bana yeni modem lazım. Detaya girmeden isteklerimi yazıyorum.
1-Mevcut paketim 50Mbps ama 3Mbps'lik kayıp yaşıyorum. Bunu gidermeli.
2-Çok fonksiyonlu olmalı. yani işte gıcıklık olsun diye kardeşimin bilgisayarındaki interneti yavaşlatayım fln.
3-Ping sorunu yaratmayacak bir şey olsun.
4-Aynı anda iki ayrı banttan kablosuz dağıtabilecek. yani aynı anda hem 2.4GHz hem de 5GHz wifi desteği sunabilecek.
5-Kapsama alanı geniş olmalı çünkü binanın duvarları wifi sinyallerini az geçiriyor. güzel dağıtsın yani.

Son olarak maksimum 400-500TL Olsun.
Bitti.

3mbps için 500 TL Harcamaya Değmez Bence
sadece 3mbps değil ki. modem sarardı aga. annemin 19 yıllık perdeleri bile hala bembeyaz modem sapsarı. aynı zamanda bana gelen hızı tam vermiyor. sadece 3mbps değil ki. ethernet ile 3mbps evet ama kablosuz ile 10-12mbps kayıp yaşıyorum. yani kablosuzda iyi bir performansı yok. 2 oda ileriye gidince hız 4-5mbps'lere kadar düşüyor. mutfaktan 2mbps alıyor. yani ben mutfaktan internete giremiyorum. yatak odasından da öyle.

sadece 3mbps değil ki. modem sarardı aga. annemin 19 yıllık perdeleri bile hala bembeyaz modem sapsarı. aynı zamanda bana gelen hızı tam vermiyor. sadece 3mbps değil ki. ethernet ile 3mbps evet ama kablosuz ile 10-12mbps kayıp yaşıyorum. yani kablosuzda iyi bir performansı yok. 2 oda ileriye gidince hız 4-5mbps'lere kadar düşüyor. mutfaktan 2mbps alıyor. yani ben mutfaktan internete giremiyorum. yatak odasından da öyle.
tamam o zaman geliyor tavsiye

tasarımıda beğendim vpn filanda diyor buna bakabilrisin
Bu Modemi önerebilirim
DonanımHaberdende ödül almış

bendeki modelini bulamadım ama gayet güzel modem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tasarımıda beğendim vpn filanda diyor buna bakabilrisin
bu marka tanıdık mı ?

Bana yeni modem lazım. Detaya girmeden isteklerimi yazıyorum.
1-Mevcut paketim 50Mbps ama 3Mbps'lik kayıp yaşıyorum. Bunu gidermeli.
2-Çok fonksiyonlu olmalı. yani işte gıcıklık olsun diye kardeşimin bilgisayarındaki interneti yavaşlatayım fln.
3-Ping sorunu yaratmayacak bir şey olsun.
4-Aynı anda iki ayrı banttan kablosuz dağıtabilecek. yani aynı anda hem 2.4GHz hem de 5GHz wifi desteği sunabilecek.
5-Kapsama alanı geniş olmalı çünkü binanın duvarları wifi sinyallerini az geçiriyor. güzel dağıtsın yani.

Son olarak maksimum 400-500TL Olsun.
Bitti.
https://www.akakce.com/modem/en-ucu...11-01tr-1200-mbps-vdsl2-fiyati,534755942.html
4 Gündür kullanıyorum çok memnunum istediğin kişiye istediğin hızı ayarlayabiliyorsun istediğin özellikler var bunda ara yüzü sade ve anlaşılır kurulumu da gayet kolay

adam bütçe 500 diyor
o bütçede güzel bir tercih
marka önemli değil ÜRÜN önemli
ÜRÜN güzel 400tl bütçenin 1 2 lira altında markayi merak ettigimden sormuştum fakat ÜRÜN önemli tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ÜRÜN güzel 400tl bütçenin 1 2 lira altında markayi merak ettigimden sormuştum fakat ÜRÜN önemli tabi
5 lira 21 kuruş altında ÜRÜN

Geri