RedStar FC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
bu siteden az önce ilk kez bi ürün aldım. kargo nasıl gelir nereye gelir kaç günde gelir? kargo takip nasıl oluyor bilgisi, tecrübesi olan var mı?
merhaba.. bildirim gelmemiş yeni farkettim mesajını kusura bakma.. aldığım ürünü iptal ettim. ingilizceyi çok bilmediğimden biraz google çeviriden yardım alarak zor da olsa iptali kabul ettirdim.. iptal ettikten sonra başka bi ürünü aldım.Yurt dışı alışverişlerinde en sıkıntısız site banggooddur ancak şöyle bir sıkıntı var kargo seçeneğinde hangisini seçtiniz? Eğer vergi dahil kargo ile aldıysanız gümrük vs takılma olmadan en geç 14 gün içinde ortalama 10 gün içinde gelir.
Ben de bilmiyorum ama 17Tracke takip numaranızı girerseniz başka şekilde gösteriyor belki anlayabilirsinizTransit olarak saklandı, ne anlama geliyor?
o sitede de durum bu şekilde:Ben de bilmiyorum ama 17Tracke takip numaranızı girerseniz başka şekilde gösteriyor belki anlayabilirsiniz
Ürünü bazen iade olsada ürünü verebiliyorlar gelir belki size.o sitede de durum bu şekilde:
https://t.17track.net/Ürünü bazen iade olsada ürünü verebiliyorlar gelir belki size.