Neler Yeni

Banyo Yaparken Kulağıma Köpüklü Su Kaçtı.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
tam bol bol su tuttum öyle geçti galiba şu anlık yok bir şey.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Önce yıka. Daha sonra kalan suyu kulağından atabilmek için kafanı yumuşak bir yüzeye çarp.
Su dolu kulağın yumuşak yere çarpmalı. Yumuşak yüzey dediğim de yatak, koltuk gibi.
Ciddiyim, bir keresinde kulağıma su kaçmıştı benimde. Sanki su altındaymışım gibi bir his veriyordu. Kafamı sürekli vurdum ve su çıktı. Rahatladım.

Böyle yapsa daha iyi çıkmaz mı?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bana olunca ben sağ kulağıma oldu var sayıyorum sol kulağıma hızlıca vuruyorum gidiyor su.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bana olunca ben sağ kulağıma oldu var sayıyorum sol kulağıma hızlıca vuruyorum gidiyor su.
denedim onu ama köpük kaldığı için anca kulağımın içine birkaç kez su doldurup çıkarınca geçti.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Ona bana da çok oluyor gece yatarken yağmur sesi ile yatıyorum aylardır kulaklık ile öyle geçiyordu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ona bana da çok oluyor gece yatarken yağmur sesi ile yatıyorum aylardır kulaklık ile öyle geçiyordu
bende kulaklıkla uyuyorum hatta kılaklıkla yatıp kalkyığımda öyle oldu ama yıkayınca geçti galiba kulaklık suyun dışarı çıkmasını engelledi anlamadım.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
bende kulaklıkla uyuyorum hatta kılaklıkla yatıp kalkyığımda öyle oldu ama yıkayınca geçti galiba kulaklık suyun dışarı çıkmasını engelledi anlamadım.
Yapma öyle ben bir daha yapmıyorum kulağımı ağrıtıyor tehlikeli zaten. Kulaklıkla uyumaya başlatıktan sonra oldu kulak tıkanmaları zamanla geçer o bende çok oluyordu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yapma öyle ben bir daha yapmıyorum kulağımı ağrıtıyor tehlikeli zaten. Kulaklıkla uyumaya başlatıktan sonra oldu kulak tıkanmaları zamanla geçer o bende çok oluyordu
hmm bırakmayı deniyim bende o zaman.

Top Bottom