Önce yıka. Daha sonra kalan suyu kulağından atabilmek için kafanı yumuşak bir yüzeye çarp.
Su dolu kulağın yumuşak yere çarpmalı. Yumuşak yüzey dediğim de yatak, koltuk gibi.
Ciddiyim, bir keresinde kulağıma su kaçmıştı benimde. Sanki su altındaymışım gibi bir his veriyordu. Kafamı sürekli vurdum ve su çıktı. Rahatladım.
Evet ama su yanında başka şeyler de çıkar.
Böyle yapsa daha iyi çıkmaz mı?
Hocam pompaladıysan beynine gitmiştir o geçmiş olsunbende 1 gün boyunca kaldı hiç bir şekilde çıkmadı kulağıma pompa gibi baskı yapa yapa zar zor çıkardım.
bende kulaklıkla uyuyorum hatta kılaklıkla yatıp kalkyığımda öyle oldu ama yıkayınca geçti galiba kulaklık suyun dışarı çıkmasını engelledi anlamadım.Ona bana da çok oluyor gece yatarken yağmur sesi ile yatıyorum aylardır kulaklık ile öyle geçiyordu
Yapma öyle ben bir daha yapmıyorum kulağımı ağrıtıyor tehlikeli zaten. Kulaklıkla uyumaya başlatıktan sonra oldu kulak tıkanmaları zamanla geçer o bende çok oluyordubende kulaklıkla uyuyorum hatta kılaklıkla yatıp kalkyığımda öyle oldu ama yıkayınca geçti galiba kulaklık suyun dışarı çıkmasını engelledi anlamadım.
hmm bırakmayı deniyim bende o zaman.Yapma öyle ben bir daha yapmıyorum kulağımı ağrıtıyor tehlikeli zaten. Kulaklıkla uyumaya başlatıktan sonra oldu kulak tıkanmaları zamanla geçer o bende çok oluyordu