Barış Alper'in Olayı nedir?

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
766
İyi forumlar. Barış Alper'in Olayı nedir agalar? Neden var bu adam. İyi futbol oynadığını düşünmüyorum. Milli takımada bir katkısı yok. Ama nedense baya ünlü, çözemedim bu adamı olayı ne tam olarak?

Türkiye'nin hücum alanında en fizikli ve en güçlü futbolcusu. Bu onu biraz vazgeçilmez yapıyor. Ayrıca Fifa'nın son oyununda da en güçlü 3 oyuncudan biri. Top tekniği falan çok fazla yok ama hızı, gücü ve pes etmemesi bu kadar ünlü yaptı.

İyi forumlar. Barış Alper'in Olayı nedir agalar? Neden var bu adam. İyi futbol oynadığını düşünmüyorum. Milli takımada bir katkısı yok. Ama nedense baya ünlü, çözemedim bu adamı olayı ne tam olarak?
ergen kizlarin milli takim maci izlemesi sonucu bu adam bu kadar yuceltilmeye basladi hepsi adami yakisikli diye takip ediyor oynadigi futbolu umursayan yok

ergen kizlarin milli takim maci izlemesi sonucu bu adam bu kadar yuceltilmeye basladi hepsi adami yakisikli diye takip ediyor oynadigi futbolu umursayan yok
Yarın saçımı sarıya boyicam, kaşımı da berberde ortadan kesmesini söyliyicem.

Kız yanından geçtiğimde parmaklarımla yürek hareketi yaparak koşup, gooool giye bağırıcam

Oyuncunun bitiriciliği kötü ama Hızı ve fiziği çok iyi, odaklandığı maçlarda pes etmiyor.

Oyuncunun bitiriciliği kötü ama Hızı ve fiziği çok iyi, odaklandığı maçlarda pes etmiyor.
Öyleyse yazık olsun gerçekten. Milli takımda odaklanmıyorsa daha hangi maçda odaklanıcak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En doğru yorum bu cidden geri kalanlar boş.

Normalde Türk ligi hiç izlemem ama milli takımda ve bazı Galatasaray maçlarında izleme fırsatım oldu. Bu kadar kötü oynayan oyuncu görmedim hayatımda.

Türkiye'nin hücum alanında en fizikli ve en güçlü futbolcusu. Bu onu biraz vazgeçilmez yapıyor. Ayrıca Fifa'nın son oyununda da en güçlü 3 oyuncudan biri. Top tekniği falan çok fazla yok ama hızı, gücü ve pes etmemesi bu kadar ünlü yaptı.
frankurtta gerçek performansını gösterdi :ROFLMAO:

takımımda böyle bir oyuncu olmasını isterim ama seviyesini bilerek isterim. sergen diyor ya barışta düşüş yok yüzde yüzü ile oynayamayınca böyle gözüküyor diye. seviyesi belli abi adamın suçu yok, onun dışında iyi mücadele eder cart curt ama ne şl için gs'nin as kanadı ne milli takımın dünya kupası için as forveti.

Tek olayı fizik ve hız. Sahaya koy, 90 dakika boyunca deli danalar gibi koşsun. Teknik falan sıfır. “Barış Alper Kocam” diyen ergen kızlar sayesinde medyada pofpoflandığını düşünüyorum. Ayrıca oynayabileceği pozisyonun sağ bek olduğunu düşünüyorum. Fizikli ve hızlı bir oyuncu. Ön alan pressinde iş yapabiliyor. Defansif anlamda çok başarılı olmasada forvet hattında kullanmaktan çok daha efektif bir tercih olur.

Geri