ergen kizlarin milli takim maci izlemesi sonucu bu adam bu kadar yuceltilmeye basladi hepsi adami yakisikli diye takip ediyor oynadigi futbolu umursayan yokİyi forumlar. Barış Alper'in Olayı nedir agalar? Neden var bu adam. İyi futbol oynadığını düşünmüyorum. Milli takımada bir katkısı yok. Ama nedense baya ünlü, çözemedim bu adamı olayı ne tam olarak?
Yarın saçımı sarıya boyicam, kaşımı da berberde ortadan kesmesini söyliyicem.ergen kizlarin milli takim maci izlemesi sonucu bu adam bu kadar yuceltilmeye basladi hepsi adami yakisikli diye takip ediyor oynadigi futbolu umursayan yok
zaur alper yilmazYarın saçımı sarıya boyicam, kaşımı da berberde ortadan kesmesini söyliyicem.
Kız yanından geçtiğimde parmaklarımla yürek hareketi yaparak koşup, gooool giye bağırıcam
Öyleyse yazık olsun gerçekten. Milli takımda odaklanmıyorsa daha hangi maçda odaklanıcak?Oyuncunun bitiriciliği kötü ama Hızı ve fiziği çok iyi, odaklandığı maçlarda pes etmiyor.
En doğru yorum bu cidden geri kalanlar boş.ergen kizlarin milli takim maci izlemesi sonucu bu adam bu kadar yuceltilmeye basladi hepsi adami yakisikli diye takip ediyor oynadigi futbolu umursayan yok
İyi forumlar. Barış Alper'in Olayı nedir agalar? Neden var bu adam. İyi futbol oynadığını düşünmüyorum. Milli takımada bir katkısı yok. Ama nedense baya ünlü, çözemedim bu adamı olayı ne tam olarak?
frankurtta gerçek performansını gösterdiTürkiye'nin hücum alanında en fizikli ve en güçlü futbolcusu. Bu onu biraz vazgeçilmez yapıyor. Ayrıca Fifa'nın son oyununda da en güçlü 3 oyuncudan biri. Top tekniği falan çok fazla yok ama hızı, gücü ve pes etmemesi bu kadar ünlü yaptı.