SSupra
80+
- Reaksiyon skoru
- 289
Tek maçlık performansına göre mi yorum yapıyorsunfrankurtta gerçek performansını gösterdi![]()
Tek maçlık performansına göre mi yorum yapıyorsunfrankurtta gerçek performansını gösterdi![]()
Ne 15'i 40Milyon + Sonraki Satıştan %10 Pay Verdi Adamlar SatmadılarGeçen Arabistandan 15 milyon bonservis teklifi geldi satmadilar ellerinde patladı şimdi Boluspor 3 milyon teklif etmiş en yüksek teklifde oymuş sanırım
Bende messiNe 15'i 40Milyon + Sonraki Satıştan %10 Pay Verdi Adamlar Satmadılar
balon patladı kimse almaz son şutundan sonra ederi 3-5 milyon işteTek maçlık performansına göre mi yorum yapıyorsun![]()
Bende messi40 milyon verseler gs kulübün tapusunu verirdi
balon patladı kimse almaz son şutundan sonra ederi 3-5 milyon işte
çok karizma adam saygılar. sende koy bi merak ettim
Yok moruk nur yuzumu kızlardan baskasına göstermeye pek meraklı değilimçok karizma adam saygılar. sende koy bi merak ettim![]()
tamam moruk koymuyorsan çok tatava yapma git barışın 40m edeceği hayalini kurYok moruk nur yuzumu kızlardan baskasına göstermeye pek meraklı değilim
Öyle bir iddia da bulunmadımtamam moruk koymuyorsan çok tatava yapma git barışın 40m edeceği hayalini kur![]()
Meşhur komisyon faresi değil mi bu
Yok da böyle futbolculara yorum yapmak bile gülünç böyle futbolculara 40m gibi absürt rakamlar önermek çok tuhafıma gidiyor. Yetenek 0 kabiliyet 0 sırf hızlı ve mücadeleci diye oynatılıyor o yüzden kızıyorum.@mmmmmmmmmmmmmmm Ne kızgın atıyon köpüklü kahve. Zorunamı gitti