Konuyu ilk kez gördüm. Çok garip ve saçma bir durum, işin kötüsü değişimi kabul etseler gene aynı sorun olacak senin bunu muadil başka bir cihazla değiştirmen gerek.
Bu tarz üretim kullanıcıya sorun yaratıyorsa kusurdur bir üst modelle iade sağlanmalı benceTHH an itibariyle süreci tamamlandı.
Asus biz bu modeli böyle ürettik diyerek süreçten kurtuldu. Adaptör bataryayı şarj etmek için konuyormuş falan filan bir ton zırva.
Bunlara bozuk ürün üretme hakkını tanıyan ve beni zerre korumayan ülkeme de çok teşekkür ediyorum.
Daha yüksek watt değerine sahip adaptörler var mı satılan? Onlardan birini almak sorunu çözer diye düşünüyorum.Bütün seri böyle üretildiği için kusur sayılmadı.
Anakart maksimum 200W destekliyor, daha yüksek watt adaptör takarsam güç modülü zarar görecektir. Bana yolladıkları 230W adaptör de 19.5V 11.8A di, ama 20V 9A (180W) çalışıyordu. O da sıkıntılı yaniDaha yüksek watt değerine sahip adaptörler var mı satılan? Onlardan birini almak sorunu çözer diye düşünüyorum.
Anladım.Anakart maksimum 200W destekliyor, daha yüksek watt adaptör takarsam güç modülü zarar görecektir. Bana yolladıkları 230W adaptör de 19.5V 11.8A di, ama 20V 9A çalışıyordu. O da sıkıntılı yani
Arkadaşlar yeni bir güncelmemem Var HABERLER GÜZEL:THH an itibariyle süreci tamamlandı.
Asus biz bu modeli böyle ürettik diyerek süreçten kurtuldu. Adaptör bataryayı şarj etmek için konuyormuş falan filan bir ton zırva.
Bunlara bozuk ürün üretme hakkını tanıyan ve beni zerre korumayan ülkeme de çok teşekkür ediyorum.