BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

Güncelleme

1691567827368.png

Bilirkişi görüşü istendi.

Güncelleme

Alıntıyı görüntüle
Bilirkişi görüşü istendi.
Konuyu ilk kez gördüm. Çok garip ve saçma bir durum, işin kötüsü değişimi kabul etseler gene aynı sorun olacak senin bunu muadil başka bir cihazla değiştirmen gerek.

Ben de Zephyrus G16 alacaktım iyi ki almamışım o zaman 😀

THH an itibariyle süreci tamamlandı.

Asus biz bu modeli böyle ürettik diyerek süreçten kurtuldu. Adaptör bataryayı şarj etmek için konuyormuş falan filan bir ton zırva.
Bunlara bozuk ürün üretme hakkını tanıyan ülkeme de çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Asus biz bu modeli böyle ürettik diyerek süreçten kurtuldu. Adaptör bataryayı şarj etmek için konuyormuş falan filan bir ton zırva.
Bunlara bozuk ürün üretme hakkını tanıyan ve beni zerre korumayan ülkeme de çok teşekkür ediyorum.
Bu tarz üretim kullanıcıya sorun yaratıyorsa kusurdur bir üst modelle iade sağlanmalı bence

Daha yüksek watt değerine sahip adaptörler var mı satılan? Onlardan birini almak sorunu çözer diye düşünüyorum.
Anakart maksimum 200W destekliyor, daha yüksek watt adaptör takarsam güç modülü zarar görecektir. Bana yolladıkları 230W adaptör de 19.5V 11.8A di, ama 20V 9A (180W) çalışıyordu. O da sıkıntılı yani

Son düzenleme:

Bunlara bozuk ürün üretme hakkını tanıyan ve beni zerre korumayan ülkeme de çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar yeni bir güncelmemem Var HABERLER GÜZEL:
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Hakem heyetine itiraz sonucunda oy çokluğu ile kazanmış bulunmaktayım:

1698165608272.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@melidoas6 @berke. @EFI Shell @B1L0

Son düzenleme:
Hocam ürünü mü değiştirecekler ücret iadesi mi yapacaklar tam anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular