Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


Allah'a şükür gerek yok hocam onlara :)
Fe developer olarak çalışıyoruum bugün denedim siteyi de çok şaşırrttı sadece öyle commentte bulundum :D . Eline sağlık tawk a kadar eklemişsin siteye, scrroll css vs. eline sağlık renk paleti de göz yormuyor.
 
Fe developer olarak çalışıyoruum bugün denedim siteyi de çok şaşırrttı sadece öyle commentte bulundum :D . Eline sağlık tawk a kadar eklemişsin siteye, scrroll css vs. eline sağlık renk paleti de göz yormuyor.
teşekkür ederim ❤️
 
Arkadaşlar berber dükkanı için basit bir web sitesi yaptım. Sade bir tasarım olmasına özen gösterdim ama SEO açısından da üst sıralarda çıkması için bazı optimizasyonlar yaptım. Özellikle anahtar kelimeleri doğru yerlere yerleştirip başlık ve açıklama etiketlerine dikkat ettim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem tasarım hem de SEO açısından geliştirebileceğim yönleri görmek istiyorum.

Emeğine sağlık fazlasıyla güzel bir çalışma olmuş ama eksikleri biraz fazla. onları düzeltirsen daha iyi bir site olacağını düşünüyorum.
Eksikler;
- Blog kısmıdaki başlıklardaki emoji çok sırıtmış onun yerine direk onları kaldırabilirsin ya da blog başlıklarını foto ekleyerek zenginleştirebilirsin hoş durur. fotoyu başlığın büyüklüğü kadar ya da az daha boylmasına uzatıp fotoyu oraya ekleyebilirsin ve yazıyıda üstüne yazarsın daha farklı bir ince font ile. tabi bunuda yazının gözükmesi için fotoyu biraz ona göre soluklaştırıp ayarlaman lazım.

- İletişim kısmındaki düzen çok uzunlamasına olmuş. Onun yerine yataylamasına hepsini sığdırabilirsin aslında.

- Sitenin komple bütün renklerinin değişmesi daha iyi olabilir. Renk uyumu biraz fazla eksik. En fazla 4 renk olacak şekilde yeni bir renk uyumu yakalayabilirsin ve bu sitenin kaderini değiştirecek bir ayarlama olur.

- Bütün sayfalarda en arka plan dümdüz renk onun yerine gradyan bir şekil/çizim ekleyebilirsin bu da daha zengin bir görüntü elde eder.

- Berberin logosu yok anladığım kadarıyla ama ufaktan bir logo yapıp siteye eklersen daha hoş ve sanki deneme/test sitesi gibi durmaz.

- En arka plan dümdüz demiştim ya bunu anasayfa için şekil/çizim eklemek yerine büyük bir saç kesim fotosu gibi clickbait bir foto ekleyip fotoyu soluklaştırıp üstüne şuanda yazan yazıları daha farklı bir fontta ve renkte ekleyebilirsin daha dolgun bir anasayfa olur.

- Animasyonlar biraz yavaş daha akıcı ve hızlı olabilir.

aklıma gelen ve incelediğim kadarıyla görebildiğim kendimce bulduğum eksikler bunlar umarım faydalı olur :)
 
abi eline sağlık çok güzel tasarlamışsın bence olabilecek her şey var tekrardan eline sağlık abi bu arada hiç kursa felan gitdinmi yoksa kendinmi öğrendin merak etdim
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,624
Mesajlar
10,396,952
Üyeler
183,448
Son üye
bykanly63
Geri
Top