Burakcmc
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
zaten tepnopat foruma gıcığım noktalama yüzündenTürkçeyi güzel kullanamıyorsun ve bu durumdan memnunsun sanırım. İlginç.
zaten tepnopat foruma gıcığım noktalama yüzündenTürkçeyi güzel kullanamıyorsun ve bu durumdan memnunsun sanırım. İlginç.
Olsun. Adam "han gisi, seç tik, yapa bilirmisiniz" kelimelerinin ayrı ya da bitişik yazılması hakkında düşünmek istemiyor. Burası ciddi bir yer değil. (!)
yes they open topics like it's a special day.Bugün TDK günü falan mı neden herkes yazım yanlışları hakkında konu açıyor.
tarlabaşı bıçak 321 fight ilk bıç atan kazanırSeni senden kaybedemem. Eğer sen seninsen hiç benim olmamışsın demektir.
Oha lan ilk defa keko oldum. Dkdkllsls
Gıcık olmak yerine Türkçe kullanımını geliştirmeye ne dersin? 10 yıl sonra da bu şekilde devam edersen iş bulman zor olur, benden söylemesi.zaten tepnopat foruma gıcığım noktalama yüzünden
Bu kadar da olmaz tabii ki okurken epilepsi oldum resmen.Olsun. Adam "han gisi, seç tik, yapa bilirmisiniz" kelimelerinin ayrı ya da bitişik yazılması hakkında düşünmek istemiyor. Burası ciddi bir yer değil. (!)
noktalama yüzünden 2 hesabımı banladılarGıcık olmak yerine Türkçe kullanımını geliştirmeye ne dersin? 10 yıl sonra da bu şekilde devam edersen iş bulman zor olur, benden söylemesi.
Cümleye büyük harfle başla, cümlenin sonuna nokta koy. Bu kadar basit. Bir de -de/-da eklerini öğren yeter.noktalama yüzünden 2 hesabımı banladılar