top speedi yüksek değil makinanın ancak ara devirleri hızlı diye biliyorum (Yanlışım varsa düzeltirsiniz) bence 250 lik ile başlamak daha iyi olur (A2 ehliyete sahipseniz)Daha önce hiç motor deneyimim olmadı 18 yaşındayım 1.85boy 95 kilo var ,daha önce hiç motor sürmedim
Hondanın 2025 model CBR500r modelini almayı düşünüyorum başlangıç için olur mu ?
almışken iyisini alayım diyorum zaten hız tutkunu birisi degilim amacım arıza çıkarmasın birazda çeksin yeterli, boy ve kilom bu motor için uygun olur mu ?top speedi yüksek değil makinanın ancak ara devirleri hızlı diye biliyorum (Yanlışım varsa düzeltirsiniz) bence 250 lik ile başlamak daha iyi olur (A2 ehliyete sahipseniz)
acemi kazası diye bir şey var bilirmisiniz onu pahalı bir motorda yaşamak istemiyorsanız max 150cc başlayınDaha önce hiç motor deneyimim olmadı 18 yaşındayım 1.85boy 95 kilo var ,daha önce hiç motor sürmedim
Hondanın 2025 model CBR500r modelini almayı düşünüyorum başlangıç için olur mu ?
150 bile olmasa 200-250 arası bir motor bile 500 lük bir makineye kıyasla çok daha iyi olucaktır pulsar ns200-rs200 bence iyi olur hem piyasası canlı parçasıda nispeten ucuzacemi kazası diye bir şey var bilirmisiniz onu pahalı bir motorda yaşamak istemiyorsanız max 150cc başlayın
Apache Rtr200 bakabilirsiniz pulsar ns/rs yanında bence125cc ye para vermem , çok fazla arıza çıkarıyor ve çekişleri düşük
yani hocam başlanır başlanmasına da daha önce hiç motor sürmedim diyorsunuz motorun üstünde trafik bi farklı olur bence çok yüksek cc bir motorla başlamayınDaha önce hiç motor deneyimim olmadı 18 yaşındayım 1.85boy 95 kilo var ,daha önce hiç motor sürmedim
acemiyim diyor hiç tecrübem yok diyor elinin altından kayıp gitse motor değcekmi150 bile olmasa 200-250 arası bir motor bile 500 lük bir makineye kıyasla çok daha iyi olucaktır pulsar ns200-rs200 bence iyi olur hem piyasası canlı parçasıda nispeten ucuz
Durdugum yerde nasıl yan yatıracagım ?, kendime hakim olurum hız tutkunu degilimDurdugun yerde yan yatırdıgında üzülmeyeceksen ve elinin ayarını bilip aşırı gaz açmayacaksan alabilirsin
çok pahalı bir motor degil 350k düşürsem en fazla kaporta aksamı zarar görür , kaporta aksamı ne kadar olabilir ki ?acemiyim diyor hiç tecrübem yok diyor elinin altından kayıp gitse motor değcekmi