Başlangıç motoru tavsiyesi

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,480
Yeni başlayıp bir süre devam etmek için hangi motor tercih edilmeli aklımda rs200, sr250 ve rks r250 modelleri var parça bulunurluğu servisi vs rs200 daha avantajlı olsa da sr250 daha çok hoşuma gidiyor hem tork hem de görünüşünden yana rks ise pek bilgim yok onun da görünüşü çok hoş ama nasıldır bilmiyorum sizce hangisi olmalı

Yeni başlayıp bir süre devam etmek için hangi motor tercih edilmeli aklımda rs200, sr250 ve rks r250 modelleri var parça bulunurluğu servisi vs rs200 daha avantajlı olsa da sr250 daha çok hoşuma gidiyor hem tork hem de görünüşünden yana rks ise pek bilgim yok onun da görünüşü çok hoş ama nasıldır bilmiyorum sizce hangisi olmalı
Bence rs200 en mantıklısı

rs200

çinlilerin daha bi 20 30 yılı daha var.

ns200 öneririm hocam rs lerde kronik grenaj oturmama problemi var yeni kasalarda

kime sorsam r25 al diyo daha mantikli degil mi bunlardan

başlangıc motoru olarak racing almanı önermiyorum büyük olduğu icin dönerken sıkıntı çekersin 125 lik yada naked öneririm.

rs200 güzel motordur lakin bütçen varsa motoru alır almaz lastikleri değiştir önümüz kış bide çok kayar tutunmuyor lastikleri

kime sorsam r25 al diyo daha mantikli degil mi bunlardan
Japon motorlar tabi daha iyi de iyice öğrenmeden başlamak bana doğru gelmiyo acemi olacağım için bi devrilse falan geri değişmesi sıkıntı olur hem başlangıç için bütçemi aşar şimdilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rs200 güzel motordur lakin bütçen varsa motoru alır almaz lastikleri değiştir önümüz kış bide çok kayar tutunmuyor lastikleri
Sr250 nasıldır hocam videolarını falan izledim sadece yedek parça zor geliyor diyorlar onun haricinde bir şey olduğunu sanmıyorum trafikte heryerde sr var ben üzeceğini sanmıyorum açıkçası

Geri