Neler Yeni

Batman Olma Rehberi [%100 Sonuç Garantili]

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Selam, bu konuda Batman olmak için gerekenleri ve bir Batman'de aranan özellikleri anlatacağım.
1730644602003.png

Dikkat!! Arkadaşlar çok fazla soruluyor, Batman olmak için yetim olmak gerekmiyor bakın öyle bir şey yok internette böyle bir söylenti var fakat inanmayın. Batman can be anyone

Dikkat 2!! Sağlıklı olmalısınız. Rehberi uygularken oluşabilecek kazalarsan biz sorumlu değiliz. Size en yakın sağlık merkezinden Batman olmaya elverişlidir raporu almanız gereklidir.

Dikkat 3!! Dahi olmalısınız, herhangi bir iq testinde 1. soruyu çözerken 6. soru hakkında da düşünmelisiniz. 17. soruyu çoktan çözmüş olmanız gerektiğinden bahsetmiyorum bile.

1730644696212.png

İlk olarak bilinen tüm savunma sanatlarında ustalaşmanız gerekiyor. (Tüm sanatları eğitim sırasında öğrenemezsiniz. Yapılacak yeterlilik sınavını geçerseniz görev süreniz boyunca bilmediğiniz sanatlarda da ustalaşabilirsiniz. Eğer başarısız olursanız hepsinde ustalaşmadan göreve başlayamazsınız.)

Kriminoloji - Suçlular hakkında üst düzey bilgi sahibi olmanız gerekli. Suçlu gibi düşünmelisiniz.

Escapology - Bu konuda ustadan da öte olmanız gerekli, siz kaçarken gölgeniz hala düşmanınızla savaşmalı. Kaçarken bile kaçmıyormuş gibi gözükmelisiniz.

Matematik - Yüksek düzeyde birikiminizin olması gerekiyor, gelişmiş hesaplamalar yapabilmelisiniz.

Tarih - Eğitim sonunda yapılacak olan İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavından 100 üzerinden 120 almalısınız.

Kimya - Vereceğimiz herhangi 3 kimyasalla bir apartmanı havaya ucurabilecek patlayıcıyı üretmelisiniz.

Fizik - Sanki kendiniz yaratmış gibi evren hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bir Schrodinger'in kesidi bir Laplace'in Şeytanı, Maxwell'in Cini olmalısınız. Yazı tura atmaya başlasak 65. atışımızda ne geleceğini bilmeniz lazım.

Yabancı Dil - En az 8 dil bilmeniz gerekiyor.(Yeterlilik sınavı yapılacaktır)

Motorsiklet, otomobil, kamyon, uçak, helikopter, oyuncak araba vb. sürebiliyor olmanız gerekli.(GTA Vice City deki bina yıkma görevini 2 dakikada yapabilenler yeterlilik sınavı olmadan bu dersten geçerler)

İz sürme - Lütfen bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Dedektiflik - Dünyanın en iyisi olmalısınız.

Casusluk - Satranc oynuyor olduğunuzu farz edelim, karşıdaki vezir sizin adamınız olmalı.

Hırsızlık - Gözünüz kapalı olarak Fort Knox u 3 kere soyup tekrar doldurmanız lazım.

Hacking - Dünyadaki tüm bilgisayarlara erişiminiz olmalı gerekirse bunları kullanmalısınız.

Akrobasi - Olimpiyatlarda 3 altın madalya getirmelisiniz.

Doktor ve Cerrahlık - Kendi kendinize açık kalp ameliyatı yapmanız gerekiyor.

Teknoloji - Teknolojiyi 50 yıl ileriden götürmelisiniz.

Taktik ve Strateji - Her türlü durum için birden fazla taktiğiniz ve stratejiniz olmalı mesela şimdi pencereden 3 tane ninja odanıza girse 5 dakika geciktiniz demelisiniz onlara.

Hayatta Kalma - 3 yıl yemek vermesek sonra bir gün yemek verdiğimizde ben tokum demelisiniz.

Süper insan gücünde olmalısınız

Kondisyonunuz da aynı şekilde üst düzey olmalı.

İkna kabiliyeti
- Kendi adımın aslında başka bir isim olduğuna ikna etmelisiniz beni.

Kamuflaj - O kadar üst düzey olmalısınız ki bir bitki şeklinde kamufle olduğunuzda fotosentez yapmalısınız.

Başka birisi gibi davranmak(Oyunculuk) - Bu konuda o kadar başarılı olmalısınız ki bazı günler benim yerime geçip eğitim verebilmelisiniz.

Sadece ısınmak için 300 şınav çekmelisiniz.(Tek elle tabi)

Son olarak yeterlilik sınavını da geçerseniz 2 yıl zorunlu hizmetle Batman olmaya başlayabilirsiniz.

1730644650019.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç