Ballsy.Eyup
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Dün akşam bf1 standart paket aldım 50 liraya ea dan revolution 100 lira çok fark varmı arasında ikisinin ona göre iade edip diğerini mı alıyım sizce
Revolution paketi alınca hepsi aciliyormuStandart kesinlikle alınmaz. Standart maplerde oynamak zorunda kalırsın. Bf1 de Premium mevzusu çok önemli.
revolution al
Hocam bende tam anı konuu acacaktım standart aldım acaba cok fark var mıdır?
revolution al
Sakın standart alma o silahları açmak işkence. Zaten silah çeşidi 1. Dünya savaşı olduğundan çok yok daha da az oluyor.
beyler bilen varsa cevap verebilirmi ea dan iade oluyormu oyunu açıp oynadım amaStandart kesinlikle alınmaz. Standart maplerde oynamak zorunda kalırsın. Bf1 de Premium mevzusu çok önemli.
EA'nin destek sistemi çok kötü. Hepsi açılıyor diyemem ama %90'ı açılıyor(bazı silahların bastırma vrya dürbünlüsünü yine sen açıyorsun) belki şuan değişmiştir bilmiyom. Ama kesinlikle standart alınmaz.Revolution paketi alınca hepsi aciliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben oyunu açıp oynadım biraz iade olurmu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyler bilen varsa cevap verebilirmi ea dan iade oluyormu oyunu açıp oynadım ama
Destek çok iyi bağlanmak işkence sadece ama taktiğini bilirsen kolay daha dün desteğe ulaştım 30 dk benle ilgilendiler.EA'nin destek sistemi çok kötü. Hepsi açılıyor diyemem ama %90'ı açılıyor(bazı silahların bastırma vrya dürbünlüsünü yine sen açıyorsun) belki şuan değişmiştir bilmiyom. Ama kesinlikle standart alınmaz.