nasıl sunucular boş ya :F BF1 aktif olarak oynadığım bir oyundur sunucular full girdiğin sunucuları kontrol etmelisintüm seriyi neredeyse bedavaya aldım ama o haliyle bile sunucular boş
cod kadar sarmaz ama multisi de cod da yok.BF1 hikaye modu call of duty kadar sarıyo mu beyler alıcam ona göre.
indirim ne zaman son kütüphaneye ekleyeceğim prime beleş aldım ama depolucam yinedeSave 93% on Battlefield™ 1 on Steam
Battlefield™ 1 takes you back to The Great War, WW1, where new technology and worldwide conflict changed the face of warfare forever.store.steampowered.com
Düşünen bakabilir.İlk defa bu fiyata düşmüş.
Aynen şimdi baktım 2 defa düşmüş bu fiyatlara geçen sene.İlk defa olmadı ya. Bende bu fiyata almıştım aylar önce. Şahsen bf serisini beğenmedim. Alınmaz bence.
7 kasımindirim ne zaman son kütüphaneye ekleyeceğim prime beleş aldım ama depolucam yinede
şuan doluysa iyi bf1 zaten en dolusudur şaşmam ben coda geçtimnasıl sunucular boş ya :F BF1 aktif olarak oynadığım bir oyundur sunucular full girdiğin sunucuları kontrol etmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
cod kadar sarmaz ama multisi de cod da yok.
Sunucular boş değil BF1 ve BF5 çok çok aktiftüm seriyi neredeyse bedavaya aldım ama o haliyle bile sunucular boş
Bf1 in online güzel.Hikaye de bazı yerlerde sarıyor ama onun dıșında kötü.Yapay zeka çok kötü.BF1 hikaye modu call of duty kadar sarıyo mu beyler alıcam ona göre.