Battlefild 2042 alınır mı

Reaksiyon skoru
21
3 dolara düşmüş alınır mı? ve oyun güzel iyi mi?

Ekler

• IMG_0972.webp
    IMG_0972.webp
    113.4 KB · Hit: 25
epicte 30 lira

40 gun sonra bf 6 cıkıyor 2042 de kullanıcı sayısı azalır alma gerek yok epicte 30 tl

Oynamadım fakat kullanıcılar hiç beğenmemiş, Battlefield zaten bu oyunla en büyük zararı etti.

Eğer 3 dolar senin için yüksek bir miktar değilse alınır bir denersin en azından onun dışında zaten bf6 çıkıyor oyuncu kaybedecek zaten bf oyunlarinda adam gibi silahları açmak 5-7 saat arası sürüyor yani bence değmez oyunda iyi değil zaten

Epicde 30 lira. oynamazsan bile alın hocam. 30tl nedir. ben çektim valla bf serisini severim bunuda seveceğini düşünüyorum.

al gitsin oyun eklensın kutuphaneye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 gun sonra bf 6 cıkıyor 2042 de kullanıcı sayısı azalır alma gerek yok epicte 30 tl
daha 1. oyunda deli gibi oynayan kısı var 2042 biraz daha kotu bır oyun 1.oyundan ama benzer sayılar 2042 ıcınde gecerlıdır herhalde

al gitsin oyun eklensın kutuphaneye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha 1. oyunda deli gibi oynayan kısı var 2042 biraz daha kotu bır oyun 1.oyundan ama benzer sayılar 2042 ıcınde gecerlıdır herhalde
bf 6 beta efsane gırdı ama pıyasaya cok eglencelıydı bende oynadım 2042 oyuncusuyum mesela ekıbım dırek 6 ya gececek bızım gıbı dusunen cok kısı vardır :) 10 ekıme kadar devam tabıkı 2042 ye

Ben almadım, gereksiz bir oyun single player yok, online desen o da çok iyi değil.

Valla 2 gündür oynuyorum. Buglar düzelmiş biraz denge gelmiş, BF 6 free pass etkinliği için oynuyorum BF 6 için güzel skinler ve operatorler veriyor :D

Geri