Ferhat Yalçın
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Alınır hocam. 10 yıl sonra bile girersin. Ama satışı kaldırılırsa bir dünya para verip almak zorunda kalırsın oynamak istersen.3 dolara düşmüş alınır mı? ve oyun güzel iyi mi?
Eğer 3 dolar senin için yüksek bir miktar değilse alınır bir denersin en azından onun dışında zaten bf6 çıkıyor oyuncu kaybedecek zaten bf oyunlarinda adam gibi silahları açmak 5-7 saat arası sürüyor yani bence değmez oyunda iyi değil zaten3 dolara düşmüş alınır mı? ve oyun güzel iyi mi?
al gitsin oyun eklensın kutuphaneye3 dolara düşmüş alınır mı? ve oyun güzel iyi mi?
daha 1. oyunda deli gibi oynayan kısı var 2042 biraz daha kotu bır oyun 1.oyundan ama benzer sayılar 2042 ıcınde gecerlıdır herhalde40 gun sonra bf 6 cıkıyor 2042 de kullanıcı sayısı azalır alma gerek yok epicte 30 tl
alınır hocam. steam hesabımda 94 saat oynadım ve keyif aldım. Sunucular hala dolu3 dolara düşmüş alınır mı? ve oyun güzel iyi mi?
bf 6 beta efsane gırdı ama pıyasaya cok eglencelıydı bende oynadım 2042 oyuncusuyum mesela ekıbım dırek 6 ya gececek bızım gıbı dusunen cok kısı vardıral gitsin oyun eklensın kutuphaneye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha 1. oyunda deli gibi oynayan kısı var 2042 biraz daha kotu bır oyun 1.oyundan ama benzer sayılar 2042 ıcınde gecerlıdır herhalde
6 çıkınca hiç oyuncusu kalmayacak. bf1 bf5 gibi oynanmaya devam etmeyecek3 dolara düşmüş alınır mı? ve oyun güzel iyi mi?