Bazenleri CMD açılıyor.

Reaksiyon skoru
106
Bilgisayarı formatladım ve NVIDIA driver kurdum pcyi yeniden başlattığımda cmd gibi bir şey açılıp kapandı (hiç bir yazı yoktu) şu anlık tam 1 hafta oldu bu olaydan şimdi tekrar oldu neden oluyor ?

Bilgisayarı formatladım ve NVIDIA driver kurdum pcyi yeniden başlattığımda cmd gibi bir şey açılıp kapandı (hiç bir yazı yoktu) şu anlık tam 1 hafta oldu bu olaydan şimdi tekrar oldu neden oluyor ?
Başlangıçtan cmd kapat

Virüs taraması yap bişey çıkmazsa sorun yoktur kafaya takmayın. Kaspersky kullanabilirsiniz.

Bunun olması için illa ki bir soruna gerek yok, bazı uygulamalar buna neden olabiliyor, mesela Razer'ın driver'ı buna neden oluyordu, bunun gibi başka uygulamar da vardır.

Bunun olması için illa ki bir soruna gerek yok, bazı uygulamalar buna neden olabiliyor, mesela Razer'ın driver'ı buna neden oluyordu, bunun gibi başka uygulamar da vardır.
Tamamdır hocam zaten görev planlamaları var ondan muhtemelen 23:00 da yapıyormuş bunu 1 hafta aralığında ilki nvidia driver yüzüne bu sefer microsoft ayarlamış çok teşekkür ederim.

Doğru sürücü yüklenmezse arka kapı oluşma riski mevcut.
Dikkatli olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri