Neler Yeni

Bazenleri gece uyanıyorum.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bende uyuyamama gibi şeyler olmuyor ama gece uyanıyorum. Hatta bir ara 5'te uyanmıştım ve gün içinde uyumak zorunda kalıyordum. Tersim dönmüştü. Şimdi o kadar olmasa da bazı günler erken uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum. Çoğunlukla pazartesileri oluyor. Sizce nedendir?
Psikolojiktir büyük ihtimalle, kafanı dağıt yatmadan önce.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
yatarken çok düşünme ben yatarken çok düşünüyorum ondan sonra o saatlerde uyuyorum ama kafam rahatken uyuduğumda az uyusamda enerjik oluyorum
Ben de bu nedenle olduğunu düşünüyorum çünkü genelde pazar akşamları kafam dolu oluyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
bende de oluyordu meslea sabah 6 da kalkmam gerekiyordu sabah ya kalkmassam diye düşünüyodum vs. her sabaha direkt olarak 5 te uynaıyordum sonradan uyku ağır olup okullar uzaktan eğitime geçince normale döndü
Bizim dersler sabah 8'deydi bir de. Bir gece 3.30'da uyanmıştım :D.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Bende uyuyamama gibi şeyler olmuyor ama gece uyanıyorum. Hatta bir ara 5'te uyanmıştım ve gün içinde uyumak zorunda kalıyordum. Tersim dönmüştü. Şimdi o kadar olmasa da bazı günler erken uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum. Çoğunlukla pazartesileri oluyor. Sizce nedendir?
3070 şimdi sana şöyle söyliyim ben normalde okul zamanı yurtta kaldığımda hiçbirşey düşünmez uyurdum ve kafam dağınık olmazdı fakat evdeyim napıcam ne edicem gelecek sene üni sınavı var napıcam ailemi düşünmekten gece 2 3 e kadar uyumuyorum fakat gece 5 te kalktığımda dinç olarak uyanıyorum ve uyku gelmiyo bile tamamen psikolojik oluyor bence çok fazla düşünüyosan ve içine attıkların varsa bir psikiyatrist ile konuşmanı tavsiye ederim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu bendede oluyo arada normal bence.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
3070 şimdi sana şöyle söyliyim ben normalde okul zamanı yurtta kaldığımda hiçbirşey düşünmez uyurdum ve kafam dağınık olmazdı fakat evdeyim napıcam ne edicem gelecek sene üni sınavı var napıcam ailemi düşünmekten gece 2 3 e kadar uyumuyorum fakat gece 5 te kalktığımda dinç olarak uyanıyorum ve uyku gelmiyo bile tamamen psikolojik oluyor bence çok fazla düşünüyosan ve içine attıkların varsa bir psikiyatrist ile konuşmanı tavsiye ederim
Tavsiyelerin için teşekkür ederim yardımı dokundu gerçekten. Evde kalmanın etkisi de tabii ki vardır bunda. Dediğim gibi eskiden bunun gibi şeyler hiç yaşamıyordum.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Yatmadan önce kafanı dağıt. Banada bazen böyle oluyor.

Kafanda şartlamış olabilirsin. Benim de başıma gelmişti. Uzun süredir sabah 5'te uyanmak istiyordum ama bir türlü uyanamıyorum. Kafama takmıştım ama alarm falan hiç tınlamayıp uykuya devam ediyordum. Daha sonra alarm kurmadan sürekli 5'te uyanmaya başladım ve hala devam ediyor. Yatmadan önce kendini bayağı yor öyle yat.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Tavsiyelerin için teşekkür ederim yardımı dokundu gerçekten. Evde kalmanın etkisi de tabii ki vardır bunda. Dediğim gibi eskiden bunun gibi şeyler hiç yaşamıyordum.
mesela şey düşün örneğin her gün kafanda birsürü senaryo kuruyosun tahminimce çünkü kurmasan uyursun ben mesela ünüversite hayallerim için 7/24 hayal kuruyodum örneğin işte ankara da okııyım ev tutuyım oda arkadaşım olsun okula giderken yayın açıyım ev kiramı çıkartıyım aileme geçim kaynağı oluyım gibisinden çok fazla hayal kuruyodum fakat bunların aslında saçmalıktan ibaret olduğu hayallerle yaşanmıycağını anladım çünkü ben tüm ailem sağlıklı olsun derken dedem karaciğer kanseri olduğunu öğrendik ve 4.evrede yani son evrede doktorlar ölümünü ertelemek için uğraşıyor kemoterapi görmezse 6 ay görürse en fazla 2 yıl yaşıcağını öğrendim ben bu beni çok üzdü çünkü ben il dışı okuyorum ve her haftasonu beni okuldan alır ilçeye götürür yemek ısmarlar pazar günleride okula giderken aç kalmıyım diye bana mangal yapardı dedem ona karşı belli etmiyo tüm ailem ama o hissediyo sanırım annemlere ben ölicekmiyim demiş geçen gün ben o gece ağlaya ağlaya uyudum gece 3 de çok düşününce oluyo bunlar düşünmiceksin o yüzden

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Kafanda şartlamış olabilirsin. Benim de başıma gelmişti. Uzun süredir sabah 5'te uyanmak istiyordum ama bir türlü uyanamıyorum. Kafama takmıştım ama alarm falan hiç tınlamayıp uykuya devam ediyordum. Daha sonra alarm kurmadan sürekli 5'te uyanmaya başladım ve hala devam ediyor. Yatmadan önce kendini bayağı yor öyle yat.
O da çok büyük etken. Dışarı çıkmayınca insan yorulmuyor da.

Top Bottom