Neler Yeni

Beat ler nasıl yapılıyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok fazla kaynamaya başladım millet çok güzel yapıyor bi yandan bende yapmak istiyorum bi oyun var oradaki müziğini kullanıp tam yapmak istiyorum yada ona benzer olmadı bende beat yapabilirim ama çok merak ettim bu beatler müzikler hangi programla yapılıyor

Umut0526

80+ Silver
bende bilmiyorum cevaplara bakacağım

Jaja50

80+ Silver
Fl studio, ableton gibi programlar var. Youtube'ye fl studio tutorial yazarak basic tutorialdan başlarsın. Örneğin ben şunları yapmaya başladım :

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fl studio, ableton gibi programlar var. Youtube'ye fl studio tutorial yazarak basic tutorialdan başlarsın. Örneğin ben şunları yapmaya başladım :
Genel olarak fl studio sanırım eyvallah reyiz şunun gibide yapmayı çok istiyorum her gün açıp dinliyorum
ALL JOJO THEMES MASHUP 1-8 (Including Fan-Made Themes for Jolyne, Johnny and Gappy) [Links in Desc] - YouTube
5:16

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
@korelibey çok güzel yapıyor yardımcı olur belki

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,508
İsim
Mert Can Ergün
fl studio

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jaja50

80+ Silver
Paralı mı bu FL Studio
Bedava sürümü var fakat save edemiyorsun. Yani beati yapıp export edebiliyorsun ama yaparken yarıda kaldın diyelim, yarın devam ederim diyemiyorsun. Save alıp tekrar açma yok çünkü free'de.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bedava sürümü var fakat save edemiyorsun. Yani beati yapıp export edebiliyorsun ama yaparken yarıda kaldın diyelim, yarın devam ederim diyemiyorsun. Save alıp tekrar açma yok çünkü free'de.
o zaman tek seçenek Crack kalıyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Crackini bulmak çok zor. 20'nin bulamazsın ama eski sürümlerin bulursun. Eski sürümlerin bazı stock pluginleri ve teması değişik sadece o kadar.
bi tanıdığım discord var orada buldum 20.7.2 sürümü

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Çok fazla kaynamaya başladım millet çok güzel yapıyor bi yandan bende yapmak istiyorum bi oyun var oradaki müziğini kullanıp tam yapmak istiyorum yada ona benzer olmadı bende beat yapabilirim ama çok merak ettim bu beatler müzikler hangi programla yapılıyor
Fl studio programı ile yapılıyor genellikle öğrenmek biraz sıkıntı ama youtubeda birsürü kanal var onları izleyerek gelisebilirsin

Top Bottom