Neler Yeni

Bedava 3 aylık Discord Nitro!

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar ben bizzat aldım ve size bedavaya nasıl 3 aylık nitro alınacağını göstereceğim. Dipnot : kartınızda En az 5,90TL olması gerek sonra parayı geri çekeceğimiz için bedavaya geliyor.
1599306288780.png

6Tl olan Ultimate paket alıyoruz ilk olarak arkadaşlar sonra Avantajlar kısmına gelip Discord Nitro'yu seçip "Çevirimiçi Kullan"'a basıyoruz.
1599306374283.png

1599306469101.png

Sonra açılan sayfada Discord hesabımızla giriş yapıp ödemeyi yapıyoruz zaten fiyatının birimi 0 olduğu için sıkıntı çıkmıyor.
1599306505498.png

Daha sonra para iadesi almak için hesap ayarlarından Ablonelikleri yönet kısmına geliyoruz.
1599306704942.png

Aboneliği iptal et'e basıyoruz:
1599306756250.png

Para iadesi almak istiyorsanız alttakini seçiyorsunuz ama Xbox üyeliğiniz gidiyor Discord Nitro duruyor, ama para iadesi almayıp Xbox game pass ve hem Discord Nitronuz dursun diyorsanız
Üsttekini seçiyorsunuz ve 6Tl ödemiş oluyorsunuz.
1599306814673.png

Ve Discord Nitroo
1599306997899.png

(Arkadaşlar bu tamamen yasal bir yoldur Xbox ile Discord anlaşma yaptı o yüzden böyle korsan bir yol değildir!)
Arkadaşlar ve 3. ayın sonunda Discord Nitro'nuzun biteceği gün eklediğiniz kartı ayarlardan siliyorsunuz:
1599308061804.png

Bedava nitronuz hayırlı olsun <3

Son düzenleme:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Güzel anlatım önceden yapmışdım herkes ulaşabilmeli buna :)

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sadece xbox ile mi oluyor?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hatırlatmayı unutmuşsun nitro bititiminden bir gün önce nitroyu iptal etmeleri ve kartı silmeleri gerekmekte yoksa karttan para kesilir.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece xbox ile mi oluyor?
Xbox Ultimate Game Pass alıyorsunuz sonra 6Tl'ye Xbox Game Pass'i iade ediyorsunuz bedavaya 3 aylık discord nitro gelmiş oluyor. Evet sadece Xbox Ultimate Game Pass alarak yapabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatırlatmayı unutmuşsun nitro bititiminden bir gün önce nitroyu iptal etmeleri ve kartı silmeleri gerekmekte yoksa karttan para kesilir.
Ama Nitro 3 Aylık Xbox Game Pass 1 aylık Xbox game pass biteceği gün iade etmeleri gerekiyor.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Xbox Ultimate Game Pass alıyorsunuz sonra 6Tl'ye Xbox Game Pass'i iade ediyorsunuz bedavaya 3 aylık discord nitro gelmiş oluyor. Evet sadece Xbox Ultimate Game Pass alarak yapabiliyorsunuz.

Ama Nitro 3 Aylık Xbox Game Pass 1 aylık Xbox game pass biteceği gün iade etmeleri gerekiyor.
Discord Nitro ayrı işliyor.
1599307828332.png

Bu fotoğraf belki sana bir şey açıklar.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Discord Nitro ayrı işliyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğraf belki sana bir şey açıklar.
Hatırladım hocam ekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar Mesaj atarak konunun yükselmesinde yardımcı olabilirsiniz olabildiğince kişi bu konuyu görürse çok güzel olur.

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alıntıyı görüntüle
6Tl olan Ultimate paket alıyoruz ilk olarak arkadaşlar sonra Avantajlar kısmına gelip Discord Nitro'yu seçip "Çevirimiçi Kullan"'a basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sonra açılan sayfada Discord hesabımızla giriş yapıp ödemeyi yapıyoruz zaten fiyatının birimi 0 olduğu için sıkıntı çıkmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra para iadesi almak için hesap ayarlarından Ablonelikleri yönet kısmına geliyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Aboneliği iptal et'e basıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Para iadesi almak istiyorsanız alttakini seçiyorsunuz ama Xbox üyeliğiniz gidiyor Discord Nitro duruyor, ama ilerideki ay 45Tl ödemek istemiyorsanız ve sadece 6Tl ödeyip hem Xbox game pass ve hem Discord Nitronuz dursun diyorsanız
Üsttekini seçiyorsunuz ve 6Tl ödemiş oluyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Ve Discord Nitroo
Alıntıyı görüntüle
(Arkadaşlar bu tamamen yasal bir yoldur Xbox ile Discord anlaşma yaptı o yüzden böyle korsan bir yol değildir!)
Arkadaşlar ve 3. ayın sonunda discordunuz biteceği gün 0Tl'ye Nitro alırken eklediğiniz kartı ayarlardan siliyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle
Klüp Discorduna yapacağım iyi olur

Ya da yapmayacağım
Bilmiyorum yapasım geldide
Bi sıkıntı oluşmaz inş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,879
Üyeler