Çözümü var yazmıştım birine bu konuda eski sayfalardaBu arada up atayım ben bir süre önce yapmıştım işlem çalışıyor ama dün run game dedikten sonra baya uzun bı error kodu verdi niye bilemiyoruz ama çözebilen olursa etiketlerde on numara olur.
hocam save dosyaları nerde yedeklemek içinÇözümü var yazmıştım birine bu konuda eski sayfalarda
oyuna güncelleme gelmiş şimdi nasıl yapacaz güncellemeyi yapayımmıYok hocam bu hata bende aldım
Çözümü basit
Launcheri kapatıp steamden oyunu açıp es appe yönlendirdiği zaman oyuna kapatıyorsunuz token yenilenmiş oluyor sonra launcherden Steam ve app kapalıyken oyunu başlatıyorsunuz
Bunu yapmadan önce saveniz var ise yedek alınız
hocam save dosyaları nerde yedeklemek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyuna güncelleme gelmiş şimdi nasıl yapacaz güncellemeyi yapayımmı
Bu videodan uptade 9 umu yapayımbu videodan güncelleyin
save dosyaları app data kullanıcılar kısmında bir klasör de idi
Bende 9 da varBu videodan uptade 9 umu yapayım
bunu yaptım da rungame yapına ea açılıyor sadece oyun açılmıyorbu videodan güncelleyin
Fix dosyaysından oyunu açmanız gerekbunu yaptım da rungame yapına ea açılıyor sadece oyun açılmıyor
fix dostasından açınca sorun çözüldü mü ona göre ben de yapacambunu yaptım da rungame yapına ea açılıyor sadece oyun açılmıyor
videodaki her şeyi yaptım sadece en sonra güncellemeyi siteden indirdikten sonra reapply magic diyor orada ne yapmamız gerekiyorbu videodan güncelleyin
Daha önce yaptım çalışıyordu ama oyunu kapatıp tekrar girmek istediğim de oyun giriş ekranında hata vermeden kapanıyor du.
Tekrar indirim yine aynısı oluyordu sadece ilk sefer oynayabiliyordum sonrasında çalışmıyordu
Yeni güncelleme çıkmış steam dan tekrar indirip aynı işlemleri ve videodaki işlemeleri uygulasam çalışır mı. Yoksa güncelleme olduğu için artık eski yol çalışmıyor mu
denemekten zarar gelmezfix dostasından açınca sorun çözüldü mü ona göre ben de yapacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
videodaki her şeyi yaptım sadece en sonra güncellemeyi siteden indirdikten sonra reapply magic diyor orada ne yapmamız gerekiyor
yoksa direkt girebilir miyim oyuna ztn eskiden fixi yapmıştım
hocam su vıdeoda link yok atabılırmısın acaba dıscord giremıyomdaBu Linkteki talimatları eksiksiz olarak yapmanız yeterlidir.JustPaste.it - Share Text & Images the Easy Way
justpaste.it
bu sayede FC25 oyununun tüm offline modlarına(santra,kariyer vb)tam ve sınırsız bir erişiminiz olacak.
video için ise bu videoyu kullanabilirsiniz, videoda bahsedilen link= https://dosya.co/rldsxpqupdv8/FC_25_Offline_Method.rar.html
tavsiyem: yazılı olan bu talimatları çok basit bir şekilde uygulayıp FC25 oynayabilirsiniz.
sağda solda offline hesap adıyla yüzlerce TL ye satılan ve hesaplarda 100 lerce kişi olduğundan hata veren ,açılmayan şeylere para vermeyiniz. açılmayacak bir oyun için para dökmeyiniz.
@332merekkkkhocam su vıdeoda link yok atabılırmısın acaba dıscord giremıyomda