Neler Yeni

Bedava modlu minecraft rehberi

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
efe araci
Öncelikle dostlar forumda çok fazla TLauncher adlı çöp minecraft launcherini kullanan gördüm tlauncher hem yavaş çalışmasıyla hem mod paketlerinin bozuk olmasıyla ve en önemlisi SPYWARE içermesi ile kesinlikle kullanılmaması gerektiğini savunuyorum bu konuyu açma sebebim insanları bilinçlendirmek ve daha güvenilir ve hızlı launcherlara yönlendirmek.

1. ilk olarak benim göz bebeğim SKLAUNCHER var bu arkadaş hem ücretsiz olup hemde premium hesabınızla oynayabileceğiniz harika bir launcherdir gerek ücretsiz bir şekilde CURSEFORGE desteği sağlaması onu benim için ve çoğu kullanıcı için 1. sıraya koyuyor.

CURSEFORGE REHBERİ:
1740842969232.png
öncelikle sklauncheri indirdiğinizde masaüstünüze bu şekil çıkarın ardından: bu bilgisayar/yerel disk C/kullanıcılar/adınız/curseforge/minecraft/ınstall şeklinde giriyoruz ardından sklauncheri o klasörün içine atıyoruz
1740843102958.png
ardından normal minecraftın yanına gösterdiğim gibi '' _ '' koyuyoruz ve sklauncherin ismini ''minecraft'' yapıyoruz ardından kapatıp curseforgeden istediğniz mod paketini kurup oynayabilirsiniz ( sklauncher ayarlarından ram artırmayı unutmayın yoksa fps diplerde olur)
**********************************************************************************************************************************************************************************************
2. geldik en sade en güzellerinden biri TLegacy bu arkadaş hem sade hem bedava ve premium hesaplarınız ile giriş yapabildiğiniz için çok güzel bir launcher sklauncher kadar optimize çalışmasa da modsuz oynayacak arkadaşlar bunu indirebilir.

not: dostlar 3-5 tane daha launcher var fakat onlar hem reddit topluluklarında hem de ben kullanmadığım için önermek istemedim bu 2 si zaten çok basit ve çok çok yeterli olacaktır lütfen eğer TLauncher yüklemişseniz .minecraft klasörünü ve minecraft ile ilgili bütün her şeyi silin malwarebytesi orijinal sitesinden indirip pcnizi taratın ve ardından bu önerdiğim 2 sinden birini indirip ister premium ister bedava keyfini çıkarabilirsiniz. Hatam olduysa affedin dostlar ilk rehber postum hatam olduysa düzeltmeyi unutmayın. :peepokalp:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Alperen Yılmaz
Ben neden hep seninle karardayım

Top Bottom