bedavaya sunulan bing ai denedim

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
723
sonuçları size bırakıyorum ama bi tık daha geliştirilmesi gerekiyor zira yapay zeka bazı nesneleri doğru algılayamıyor ama bedava olması olumlu

man smokes pipe black and white

depressed man oil paint

ukiyo-ye tarzında

japanese ukiyo-e style art landscape

japanese ukiyo-e style art

japanese ukiyo-e style art

japanese ukiyo-e style art town

city view from balcony photo

city view from balcony photo

van gogh style depressed art of man

van gogh style night paint

anime style  angry boy with gun at night

anime style  angry  red eyed boy with knife at night

anime style  angry  red eyed boy with knife at night

anime style  angry  red eyed man night

man with hood  holds stick at night  artwork

wizard  with hood thrown lightning at night  artwork

Stable Diffusion ile oluşturulan kadın modellerin onlyfanste yüzlerce abonesi olduğunu öğrenene kadar görsel yapay zekalar arasında Mid Journey ve Leonardo Ai üzerine tanımazdım bing rakiplerinin yanında çok zayıf sohbet botu chat gpt 4 olduğu için kullanılabilir o kadar

Stable Diffusion ile oluşturulan kadın modellerin onlyfanste yüzlerce abonesi olduğunu öğrenene kadar görsel yapay zekalar arasında Mid Journey ve Leonardo Ai üzerine tanımazdım bing rakiplerinin yanında çok zayıf sohbet botu chat gpt 4 olduğu için kullanılabilir o kadar
Bunun avantajı sınırsız bedava, ama midjourney yavaş çünkü çok talep var bide paralı oldu

Nereden ulaşabilirim buna, benim şuan kullandığım PP yi midjourney ile yaptım baya iyi o fakat artık ücretsiz kullanamıyorum sıkıntı o kadar para da verilmez. Ayrıca bing ai fena durmuyor geliştirilir.

Nereden ulaşabilirim buna, benim şuan kullandığım PP yi midjourney ile yaptım baya iyi o fakat artık ücretsiz kullanamıyorum sıkıntı o kadar para da verilmez. Ayrıca bing ai fena durmuyor geliştirilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,554
Üyeler
188,442
Son üye
Agronomist
Geri