Neler Yeni

Ben Takıntılı mıyım? Yoksa bunlar normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Öncelikle konuyu anlatmadan önce birkaç şey soylecegim ben 17 - 18 yaşındayım ve 1 yılık dolu dolu bir ilişkim vardı, ayrıldık ancak kendimde anormallikler gördüm bunu ben değerlendiremeyeceğim ve tanıdıklarıma söylemeye çekindiğim için anonim olarak beni iyi yada kötü eleştirmenizi istiyorum.

Gelelim konuya

Ben ilişkimiz boyunca hep karşımdakine saygıyla ,sevgiyle, merhametle ve samimiyetle yaklaştım. her şey güzeldi son zamanlarımızda kavgalarimiz arttı ancak her kavga sonrası 2-3 saat sonra geri barışırdik ancak en sonuncusu öyle olmadı ve ayrılmaya karar verdik (3 ay önce).

Biz ayrıldığımızda gerçekten hiç görüşmedik konuşmadık o bu süre zarfında başka birisini buldu onunla beraber olmaya başladı o tamamen unutmuştu buna emindim ama ben unutamadım

Geçtiğimiz yerler güzel anılar hep kafamda yaşadım hala öyleyim bazen fotoğraflarimiza bakarım ve vay lan derim icimden onun hakkında onu çağrıştiracak her şey benim moralimizi bozuyor son zamanlarda ben kızın herşeyini ezbere biliyorum aklınıza ne gelirse
Kendisi hakkında ve çevresi hakkındaki herşeyi biliyorum ne yapar ne içmeyi sever nelerden hoşlanır annesinin kızlık soyadından tutun giydiği kıyafetlerin bedenlerinin boyuna kadar

Evet başta bakınca korkunç geliyor ama ben asla onun hakkında kötü düşünmedim asla üzülüp zarar görmesini istemedim hala öyleyim hatta yeni erkek arkadaşı olduğunu öğrendiğimde gidip konuşmuştum orda bile umarım yolun açık olur her şey gönlünce olur gibi şeyler demiştim gerçekten içten demiştim ama napalim artık o yok gitti bitti ama anılar hatıralar hep bende kaldı.

Bazen kendi içimden diyorum geri gelse yalvarsa tekrar barışalım diye kabul etmeyeceğimi çok iyi biliyorum nekadar sevsemde asla bu geri olmayacak enteresan bir paradoks içerisindeyim

Hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum ama asla kötülüğünü düşünmedim (bu sin Zamanki olaylar yüzünden yanlış anlaşılmasın diye tekrar diyorum) hep iyiliğini istemiş biriyim şuan bile mutlu olduğuna seviniyorum ama bilmiyorum gerçekten unutamıyorum ve aşırı takintililik yapmış olmaktan korkuyorum

Şimdi sizden istediğim bu durumu yorumlamaniz ve iyi kötü eleştirmenizi istiyorum ben kendimi yorumlayamazsam dışardan bir yabancı bu durumu daha objektif değerlendirebilir

Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.

(Rusya da doğdum ve ana dilim Rusça buyuzuzden Türkçem biraz enteresan olabilir ve garip kelimeler kullanmış olabilirim özür dilerim.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olay daha çok taze, zaman tanı hislerin yavaş yavaş dinecektir
Aradan 3 ay geçti sonlanacağını düşünüyorum ama bunun farklı bir boyuta geçmesini istemiyorum

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Duman
Aradan 3 ay geçti sonlanacağını düşünüyorum ama bunun farklı bir boyuta geçmesini istemiyorum
Fotoları vs sil, hediyeler varsa at hepsini onun hatırası olan her şeyi hayatından çıkar,

Onu anımsatan şeylere bir şey yapamazsın başka bir boyuta geçmez korkma

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoları vs sil, hediyeler varsa at hepsini onun hatırası olan her şeyi hayatından çıkar,

Onu anımsatan şeylere bir şey yapamazsın başka bir boyuta geçmez korkma
Hepsini yaktım 😃 , birkaç tane fotoğraf var onlarada silmeye kıyamadım ama sileceğim artık yeni bir sayfa gerekli

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
ibrahim demir
7 ay oldu her şeyi sildim onu silemedim
geçmiyor o gidince anıları kalıyor senle
unuttum dersin hiç bir zaman unutamazsın
aylar sonra tekrar gördüm yine o kazandı

Top Bottom