Neler Yeni

Bence 9070 ve 9070 XT Almamalısınız

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Özgür
Eskiden amdyi yarı fiyatına güzel performans verdiği için tercih ederdik. Bakıyorumda artık Nvidia ile aynı fiyatta çıkartıyor ürünü ve her yere reklam vererek göz boyuyor.
Bu konu hakkında bir video yaptım düşüncelerinizi yorum atarak yazarsanız beni desteklemişte olursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Abdullah Çetin
Eskiden amdyi yarı fiyatına güzel performans verdiği için tercih ederdik. Bakıyorumda artık Nvidia ile aynı fiyatta çıkartıyor ürünü ve her yere reklam vererek göz boyuyor.
Bu konu hakkında bir video yaptım düşüncelerinizi yorum atarak yazarsanız beni desteklemişte olursunuz
O bizim satıcılarla alakalı hocam..

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Melih Baygör
Özel soğutmalı sürümler bir tık pahalı, 43k fiyata 5070ti alınabiliyorken 37k fiyata 9070xt almak insanı biraz düşündürüyor. Nvidia kartlar satarken de değer kaybetmediği için avantajlı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Abdullah Çetin
Yurtdışında da aynı fiyatlar.
Sen dolar fiyatından bahsediyorsun sanırım..
Nvidia'nın stok sorunundan faydalanıyor olabilirler..🙃
Ayrıca 7000 serisine göre RayTracing performansı yer yer 2 kat daha fazla..
Driver problemi desen kalmadı..
5070ti rakibi bir karttan bahsediyoruz..
Fiyatı çok çok iyi değil belki ama fena değil..

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen dolar fiyatından bahsediyorsun sanırım..
Nvidia'nın stok sorunundan faydalanıyor olabilirler..🙃
Ayrıca 7000 serisine göre RayTracing performansı yer yer 2 kat daha fazla..
Driver problemi desen kalmadı..
5070ti rakibi bir karttan bahsediyoruz..
Fiyatı çok çok iyi değil belki ama fena değil..
4X de 5070 parçalıyor hocam ama çoğu kişi sponsorluk aldığı için koymamış ha inanmam derseniz Amd bile bu konuda açıklama yaptı. Dlss 4 4x de bizi her şekilde geçiyor diye. Performansı artmış olabilir ama nvidia ile aynı fiyata satılacak bir kart değil hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVIDIA reklam verince göz boyamak olmuyor da AMD'de durum neden böyle oluyor?
Ben Youtube da yeniyim hocam bir markayı başka videoda övüp başka videoda sövebiliyorum çünkü ürün farklı oluyor. Objektif bakan biriyim. Nvidia ilede alakalı video gelir merak etme. Kanala destek olursanız daha sık video atabilirim.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Ömür
4X de 5070 parçalıyor hocam ama çoğu kişi sponsorluk aldığı için koymamış ha inanmam derseniz Amd bile bu konuda açıklama yaptı. Dlss 4 4x de bizi her şekilde geçiyor diye. Performansı artmış olabilir ama nvidia ile aynı fiyata satılacak bir kart değil hala.
4x olmadan 5070ti rakibi 9070xt ve arada 15k fark var kısaca amd alınır nvidia patladı ve 5070 12gb

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Özgür
4x olmadan 5070ti rakibi 9070xt ve arada 15k fark var
Videoyu izler misiniz, renderda ve yapay zekada %40 daha iyi 5070, Ti değil dikkatinizi çekerim. İş, genel performans ve yayın yapılacaksa her türlü nvidia... Ayrıca %40 renderda öyle böyle bir fark değil. oyundaki kas gücü 10 20 fps ile karşılaştırılamaz.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
ulaş dursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Youtube da yeniyim hocam bir markayı başka videoda övüp başka videoda sövebiliyorum çünkü ürün farklı oluyor. Objektif bakan biriyim. Nvidia ilede alakalı video gelir merak etme. Kanala destek olursanız daha sık video atabilirim.
mfg 4x tam bir dümen donanım arşivi bile dedi bi garip oluyo oyun diye tamamen fake fps göz boyama sırf 5070=4090 demek ve 5000 serisinde dümenden yenilik densin diye yapılmış normal fg fazlasıyla yeterli

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Amd alan zaten ne aldigini bilerek alirlar zaten kendinizde soylediginiz gibi amd yapay zeka ve render performansiyla ovunmuyor oyun tarafinda guclu. Oyun tarafindada bence fiyati dikkate almadan konusuyorsunuz az fark var diyorsunuz ama cok fazla fiyat farki var msrp fiyatini gectim zaten orada 150 dolar fark var ama kimse su anda 750 dolara 5070 ti alamiyor neweggde bakin hic bir yerde stok kalmamis hepsi tukenmis millet 1200 dolar altina 5070 ti bulamiyor amd icinde benzeri gecerli ama nvidia kadar da degil en azindan suan msrp-ye yakin fiyata stok bulunabiliyor.
Ayrica insanlari kandirdiklarindan bahsetmissiniz asil kandiran nvidia hatirlayin 5070-i nasil tanitmislardi bize 4090 performansi falan 4070-i bile zar zor geciyor
9070xt bence amdnin son 3 jenerasyonda cikardigi en basarili kart

Top Bottom