Neler Yeni

Öneri Beni üzmeyecek laptop arıyorum..

yuzonuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Bütçe
50000
Merhaba hocalarım genelde is için adobe serisi olsun blender vs vs programlari kullanmak için zaman zamanda oyun oynamak icin beni uzun süre uzmeden götürecek bir laptop arıyorum marka ise dell, msi, hp, asus markalarindan öneri istiyorum ekstra olarak 32 gb ram ve 1 tb ssd olmasını istiyorum kesinlikle bütçem max 50k cok ufak artmalar olabilir simdiden teşekkür ederim oneride bulunan herkese.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mahir Cengiz
Merhaba hocalarım genelde is için adobe serisi olsun blender vs vs programlari kullanmak için zaman zamanda oyun oynamak icin beni uzun süre uzmeden götürecek bir laptop arıyorum marka ise dell, msi, hp, asus markalarindan öneri istiyorum ekstra olarak 32 gb ram ve 1 tb ssd olmasını istiyorum kesinlikle bütçem max 50k cok ufak artmalar olabilir simdiden teşekkür ederim oneride bulunan herkese.
Hocam bütçenizi 2k daha arttırıp bunu alın bu bütçede daha iyisi yok. https://m.n11.com/urun/hp-victus-16...zustu-bilgisayar-55374328?magaza=gpnteknoloji

Farex

80+ Silver
Ryzen sistem ama hocam bunun aynisi i7 13700h var hocam intel daha iyi olmaz mi
Victusun yanından yaklaşma kardeşim bunun gibi çocuklar hala öneriyor ama git gide victus kullanıcıları sorun yaşayıp konu açmaya devame diyor bekle ben sana güzelinden önereceğim.

yuzonuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekliyorum.hocam önerinizi

Top Bottom