18 yasindayim kendim 2 günde 1 banyo yaparim sabah kalktigimda ve uyumadan once disini fircalarim bunu aklima getirmeden yapiyorum, yani yillardir olan aliskanlik. Yapmazsam rahatsiz oluyorum, ornegin. Okul icinde elimi okul icinde 2 3 defa yikarim iyi bir sekilde cunku asiri derecede toz var etrafta, ve millet elini yikamadan yemek yiyor cocuklar ergenliktenmi kaynakli bilmiyorum elinden bile koku geliyor ve yaklasmaya bile cekiniyorum. Bu ilkokuldan beridir yasadigim bir durum. Yasi 20 25 yada 30 yaslarinda insanlarda boyle bir seye rastlamadim mesela cok fazla. ya da kimisi asiri derece tütün kokuyor ya da koltuk alti kokusu olan kisiler var. Kendim asitli birseyler içsem bile asla agzimdan gaz cikarmiyorum cunku asiri igreniyorum kucuklugumden beridir hic yapmadim denebilir. otobuste demir direge degince bile o elime gelen koku beni rahatsiz ediyor kendimi pis hissediyorum. Eve geldigimde ayagimi boynumu ve ozel bolgelerimi yikarim sabunla sonrasinda dunki pijamam kirli ise onu atip yeni birini giyerim. Tuvaletten cikinca ozellikle elimi temizlerken emin olamiyorum elimin icini hafif kaziyarak yikiyorum toplam 2 3 defa ardi ardina yikiyorum. Su an yaptiklarim benim gunluk yasamimda olan seyler yani yaparken zor gelmiyor ya da usenmiyorum ama kimisi gercekten hic yapamiyor, elini bile yikamiyor siz ne dusunuyorsunuz? Sadece bazi zamanlar banyo yapmayi geciktirdigim oluyor oda cok nadirdir ve evden cikmadigim zamanlardir. Siz ne düsünuyorsunuz