Neler Yeni

Benmi fazla titizim yoksa insanlarmi bakimsiz?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
oğuzhan ege
Yok oyle deil okadar deil ama tuvalete girdiysen orbegin yikiyayim derim yani oyle iste elimi tekrar tekrar yikiyim durumu yok.
tamam ozaman sen yanlış anlama bir arkadaş vardı aynı bu durumdaydı. film izleriz kalkar ellerini yıkardı. nası diyim ellerini sabunlamayı çok yapardı ve ileride daha çok olmaya başladı takıntı haline geldi. seninkiler normal bir durum tamamdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sezer
Diş fırçalamana bir şey demem fakat bu olaylar biraz daha fazlalaşırsa sıkıntı yaşayabilirsin. Atıyorum günde 2-3 kez el yıkaman 5-6 kez olursa, ya da duş alma sıklığın artarsa sıkıntı yaşayabilirsin. Bunu fark ettiğin anda bir doktora görünmen gerekebilir. OKB'ye kadar yolu var çünkü...

Koyun Shaun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
osurdum

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Ahmet Yıldırım
İnsandan insana değişir bazı dediklerin. Mesela ben de lisedeyken elimi pis hissedersem yıkardım. Yemek yemeden önce mutlaka yıkardım. Tuvaletten çıkarken herkes yıkamalı zaten. Bazıları işemeye gittikten sonra yıkamıyor. Pis insanlar bunlar. Ama mesela benim vücudum çok kirlenmez. Kuru bir vücuda sahibim. Saçlarım hiç yağlanmaz neredeyse, her banyadan çıkınca deodorant sıkarım ter kokmam. Bazıları parfüm kokusu yüzünden baş ağrısı yaşıyor. Bu yüzden sıkmiyolar, roll on bile kullanmıyorlar. Dişlerimin minesi çok incedir çok sık diş fırçalarsam hassaslık oluyor. Her gece fırçalarım ama bazen es verdiğim olur. Ayrıca geğirme konusu herkeste aynı değil.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Aileden gelen birsey babam yapmaz ama abnem asuri derecede yillardir bana vaskilar dis konusunda veya yuzumu sabunla yikama vb. Konusunda

Titizlik hastası olduğunu düşünmüyorum. Alıştırıldığın gibi devam ediyorsun. Ailelerin baskı yapması da çok normal çünkü temizlik eğetimini asıl öğretecek olanlar ailelerimiz. Tebrik ediyorum aileni. :hoba:

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
18 yasindayim kendim 2 günde 1 banyo yaparim sabah kalktigimda ve uyumadan once disini fircalarim bunu aklima getirmeden yapiyorum, yani yillardir olan aliskanlik. Yapmazsam rahatsiz oluyorum, ornegin. Okul icinde elimi okul icinde 2 3 defa yikarim iyi bir sekilde cunku asiri derecede toz var etrafta, ve millet elini yikamadan yemek yiyor cocuklar ergenliktenmi kaynakli bilmiyorum elinden bile koku geliyor ve yaklasmaya bile cekiniyorum. Bu ilkokuldan beridir yasadigim bir durum. Yasi 20 25 yada 30 yaslarinda insanlarda boyle bir seye rastlamadim mesela cok fazla. ya da kimisi asiri derece tütün kokuyor ya da koltuk alti kokusu olan kisiler var. Kendim asitli birseyler içsem bile asla agzimdan gaz cikarmiyorum cunku asiri igreniyorum kucuklugumden beridir hic yapmadim denebilir. otobuste demir direge degince bile o elime gelen koku beni rahatsiz ediyor kendimi pis hissediyorum. Eve geldigimde ayagimi boynumu ve ozel bolgelerimi yikarim sabunla sonrasinda dunki pijamam kirli ise onu atip yeni birini giyerim. Tuvaletten cikinca ozellikle elimi temizlerken emin olamiyorum elimin icini hafif kaziyarak yikiyorum toplam 2 3 defa ardi ardina yikiyorum. Su an yaptiklarim benim gunluk yasamimda olan seyler yani yaparken zor gelmiyor ya da usenmiyorum ama kimisi gercekten hic yapamiyor, elini bile yikamiyor siz ne dusunuyorsunuz? Sadece bazi zamanlar banyo yapmayi geciktirdigim oluyor oda cok nadirdir ve evden cikmadigim zamanlardir. Siz ne düsünuyorsunuz
İnsanlar çok kirli ayda 1 banyo yapan bile var

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Takıntılısın sadece. O eller mazuta girmezse araba motorunun bileşenlerini benzinde yıkamazsan üstün başın mazot olmazsa düzelmezsin.

Yıkanırsın 1 hafta benzin kokusu üzerinden gitmez o zaman artık yıkanamayıp pes edersin. Erkeksin sen erkek

Ben 3 şeyden iğrenirim.
1- Sigara içen kızdan
2- Tırnağı uzun uzun olan adamlardan.
3- yemek yaparken temizliği olmayan adamdan.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet köklü
Takıntılısın sadece. O eller mazuta girmezse araba motorunun bileşenlerini benzinde yıkamazsan üstün başın mazot olmazsa düzelmezsin.

Yıkanırsın 1 hafta benzin kokusu üzerinden gitmez o zaman artık yıkanamayıp pes edersin. Erkeksin sen erkek

Ben 3 şeyden iğrenirim.
1- Sigara içen kızdan
2- Tırnağı uzun uzun olan adamlardan.
3- yemek yaparken temizliği olmayan adamdan.
Kendim tütün tarlasinda sicaktada calistim. Ekmek firinindada calistim aile meslegi oldugundan o acidan sikinti yok ama ev ortaminda kirli olmam disarida sikinti yok alisigim

M.Light

80+
Aynı.
tuvalete girdim elimi yıkadım çıktım diyelim, pencereyi(tuvaletteki küçük pencereler) açmayı unuttuğum zaman geri dönüp pencereyi açıp çıkarken tekrar elimi yıkıyorum.
durduk yere yıkamam ama en küçük pislikte de yerimde durmam.
Dil temizleyici diş fırçalamak kadar zorunlu bir şey btw.

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
Aynı.
tuvalete girdim elimi yıkadım çıktım diyelim, pencereyi(tuvaletteki küçük pencereler) açmayı unuttuğum zaman geri dönüp pencereyi açıp çıkarken tekrar elimi yıkıyorum.
durduk yere yıkamam ama en küçük pislikte de yerimde durmam.
Dil temizleyici diş fırçalamak kadar zorunlu bir şey btw.
Hocam bazı şeyler alışkanlık oluyor. Mesela 5 yıl önce size böyle yapmak hijyenik geldiyse bugün umursamıyor alabilirdiniz ama alıştığınız için yapıyorsunuz. Bir fark yok aslında elini az yıkayan daha kısa yaşamıyor.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Alperen Yılmaz
2 saniye suya tutmayı dahil etmişlerdir
2 saniye olmasının sebebi bizim halkımıxın nedensiz yere aceleci olmasından kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptığınız şey gayet güzel fazla titizlik ile alakası yok siz Türkiyede çok fazla böyle yapan insan görmediğiniz için size garip geliyor normalde olması gereken bu

Clayz

80+ Silver
18 yasindayim kendim 2 günde 1 banyo yaparim sabah kalktigimda ve uyumadan once disini fircalarim bunu aklima getirmeden yapiyorum, yani yillardir olan aliskanlik. Yapmazsam rahatsiz oluyorum, ornegin. Okul icinde elimi okul icinde 2 3 defa yikarim iyi bir sekilde cunku asiri derecede toz var etrafta, ve millet elini yikamadan yemek yiyor cocuklar ergenliktenmi kaynakli bilmiyorum elinden bile koku geliyor ve yaklasmaya bile cekiniyorum. Bu ilkokuldan beridir yasadigim bir durum. Yasi 20 25 yada 30 yaslarinda insanlarda boyle bir seye rastlamadim mesela cok fazla. ya da kimisi asiri derece tütün kokuyor ya da koltuk alti kokusu olan kisiler var. Kendim asitli birseyler içsem bile asla agzimdan gaz cikarmiyorum cunku asiri igreniyorum kucuklugumden beridir hic yapmadim denebilir. otobuste demir direge degince bile o elime gelen koku beni rahatsiz ediyor kendimi pis hissediyorum. Eve geldigimde ayagimi boynumu ve ozel bolgelerimi yikarim sabunla sonrasinda dunki pijamam kirli ise onu atip yeni birini giyerim. Tuvaletten cikinca ozellikle elimi temizlerken emin olamiyorum elimin icini hafif kaziyarak yikiyorum toplam 2 3 defa ardi ardina yikiyorum. Su an yaptiklarim benim gunluk yasamimda olan seyler yani yaparken zor gelmiyor ya da usenmiyorum ama kimisi gercekten hic yapamiyor, elini bile yikamiyor siz ne dusunuyorsunuz? Sadece bazi zamanlar banyo yapmayi geciktirdigim oluyor oda cok nadirdir ve evden cikmadigim zamanlardir. Siz ne düsünuyorsunuz
2 gunde 1 dus cok geldı bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,552
Üyeler
172,512
Son üye
Halilbayy
Top Bottom