Arkadaşar lütfen yardım edin bennerlorda bu hatayı alıp duruyorum onun dışında safe moda alın adında bana seçenek sunuyor lütfen yardım edin oyunu oynayamıyorum bu hata yüzünden sinirlendirdi beni gece gece
laptop mu senin makina? Teknik özellikleri nelerdir?Alıntıyı görüntüle
Arkadaşar lütfen yardım edin bennerlorda bu hatayı alıp duruyorum onun dışında safe moda alın adında bana seçenek sunuyor lütfen yardım edin oyunu oynayamıyorum bu hata yüzünden sinirlendirdi beni gece gece
hayır masa üstülaptop mu senin makina? Teknik özellikleri nelerdir?
zaten öyle kurmuştum nvidanın exparancesi ile kurdumEkran kartınin sürücüsünu kaldırıp nvida nin sitesinden yeniden kur
bu güvenilir mi?Ekran kartınin sürücüsünu kaldırıp nvida nin sitesinden yeniden kur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha sonra driver booster programını kur ve programı kurduktan sonra bu keylerle pro versiyona yükseltip bütün sürücüleri güncelle
6815A-C63D1-AFE94-4084B
DCB17-EC8FA-42807-D4ABB
peki bu bennerlord sorununu çözermi ?Evet ben ürün süre boyunca kullandım Windows bazen sürücüleri yanlış kuruyor ama bu program daha güncelini bulup kuruyor ekran kartı harici diğer sürücüleri hep bununla kuruyorum
teşekkürler deneyeceğimSorun sürücude olabilir o yüzden ekran kartı sürücüsünü kaldirmani önerdim %100 düzelir diyemem ama denemekte fayda var
d3d device content dosyası doğru yolu bulmuyor. DDU ile temiz bir driver sil. Sonra da tekrar yükle. Olmazsa eğer gel bakalım tekrar.hayır masa üstü
özellikler
rtx 4070
ryzen 5 7600
ddr5 6000mhz 16 gb ram
1tb 7000 okuma 6000 yazma ssd
asus tuf serisi anakart
bütün driverler fln hepsi güncel