BENQ XL2411K Hakkında yardım

Neco112

80+
Reaksiyon skoru
74
arkadaşlar bu monitörü aldım herhangi bir ölü piksel çıkmadı 75 hz 5ms ips panel bir monitörden geçtim renk olarak gerçekten kötü bir monitör hızı için aldım zaten benim merak ettiğim ufo testinde azda olsa gosthing görüyorum hiç olmamasımı gerek yoksa normal mi

arkadaşlar bu monitörü aldım herhangi bir ölü piksel çıkmadı 75 hz 5ms ips panel bir monitörden geçtim renk olarak gerçekten kötü bir monitör hızı için aldım zaten benim merak ettiğim ofo testinde azda olsa gosthing görüyorum hiç olmamasımı gerek yoksa normal mi
...

TN Panel. Renk olarak İPS den daha cansız gelmesi normal

arkadaşlar bu monitörü aldım herhangi bir ölü piksel çıkmadı 75 hz 5ms ips panel bir monitörden geçtim renk olarak gerçekten kötü bir monitör hızı için aldım zaten benim merak ettiğim ufo testinde azda olsa gosthing görüyorum hiç olmamasımı gerek yoksa normal mi
Çerçeve kalın sağlam bir yapısı 5 ms olması eksi gibi buraya bir inceleme ve teknik özellik videosu bırakıyorum

Monitörün renk kalibrasyonu kötüdür internette nasıl ayarlanıra dair videolar mevcut izleyip aynı ayarları uygulayabilirsin. 0 ghosting diye bir şey yoktur az da olsa ghosting görülmesi normal bir durum

Son düzenleme:
Monitörün renk kalibrasyonu kötüdür internette nasıl ayarlanıra dair videolar mevcut izleyip aynı ayarları uygulayabilirsin. 0 ghosting diye bir şey yoktur azda olsa ghosting görülmesi normal bir duAydınlatıcı cevabın için teşekkür ederim

Monitörün renk kalibrasyonu kötüdür internette nasıl ayarlanıra dair videolar mevcut izleyip aynı ayarları uygulayabilirsin. 0 ghosting diye bir şey yoktur azda olsa ghosting görülmesi normal bir durum
Aydınlatıcı cevabın için teşekkür ederim

Geri