evet bu daha iyi gibiŞimdi tabi reklam olmasın ama google anlık verileri tam küsüratıyla yayınlamadığı için bazen geç görebiliyoruz.
burası iyi çalışıyor gibi.Canlı Döviz Kurları, Altın Fiyatları, Kripto Para ve Dolar Kuru
Tüm piyasalara ait canlı döviz kurları, altın fiyatları, kripto paralar, hisse senetleri ve haberlerini sitemizden anlık takip edebilirsiniz.canlidoviz.com
sizce ?
doların 4 tl olması... Hayali bile güzel . Bize doların 4 tl olmasına sevindirecek başkanlar utansınbide erdoğan istifa etse 4 liraya düşcek herhalde
beyler ben en son parayı altına yatırıp her gün kurları izlediğimde dolar 7.2'den 8lere çıkmıştı o yüzden ben takip etmicem.evet bu daha iyi gibi
knk sen bakmabeyler ben en son parayı altına yatırıp her gün kurları izlediğimde dolar 7.2'den 8lere çıkmıştı o yüzden ben takip etmicem.
düzenleme: bak girdim yine 0.6'dan 0.7'ye çıktı şaka gibi ya.
bu sözlü bir istifa hala o yönetiyor olabilirBoş koltuk damattan daha iyi iş yaptıyor.
düşük bir ihitmal de olsa olabilir. şöyle deyim sen olsan instagramdan istifa mesajı attıktan sonra hala yönetmeye devam eder misin?bu sözlü bir istifa hala o yönetiyor olabilir
yerine biri gelene kadar o kalabilir her şey olabilir belki o yönetimdeykende başkası yönetiyorda olabilir ki şaşmamdüşük bir ihitmal de olsa olabilir. şöyle deyim sen olsan instagramdan istifa mesajı attıktan sonra hala yönetmeye devam eder misin?