Berkin Elvan Olayı Nedir ?

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,657
Beyler Gerçekleri Anlatabilecek Birileri Var Mı Bazıları Diyor Ekmek Almaya Giderken Öldü Bazıları Diyor Polise Molotof Attı Bazıları Diyor Terörist Ne Bunun Olayı Dalga Geçmeden Açıklayabilecek Var Mı Vikipedia Giriyorum Ailesi Ekmek Almaya Gittiğini Söylüyor Aynı Şekil Rte'nin Açıklaması Var Teröristlerle Fotorafı Var Diyor Nedir Tam Olay Nedir ?

Son düzenleme:
Terörist ✋🏻👍🏻
İster ekmek almaya giderken olsun ister nefes alırken olsun yaşa bakılmaksızın başını ezmek gerek fark etmez.

Şu konuya gelecek yorumları dört gözle bekliyorum kekeler kendilerini bı belli etsin bakalım :)

Ekmek alma olayı kolpa zaten, Gezi eylemleri sırasında polisin attığı biber gazı başına değivermiş sonra bi süre komada kaldı geberdi.
Onu Biliyorumda Olay Ne Yani Tam Olarak Ekmek Bahenesi Molotof Olayı Anlamında Diyorum Yani Senin Anlattığına Göre Diğer Yerlerde Okuduğum Masum Ölen Bir Çocuk Gibi Gözüküyor

Onu Biliyorumda Olay Ne Yani Tam Olarak Ekmek Bahenesi Molotof Olayı Anlamında Diyorum Yani Senin Anlattığına Göre Diğer Yerlerde Okuduğum Masum Ölen Bir Çocuk Gibi Gözüküyor
Nerede okuyon Halk tv de falan mı okuyon kaynaklardan oku karşılaştır, terörist olduğunu anlayacaksın, çocukluğunu veya ekmek almaya gidişini mazeret gösterip polis suçlu diyen var lakin teröristin genci yaşlısı bilmem neyi olmaz.

Şimdi kalp kırmaya gerek yok. O yüzden onediodan araştır. Senin tatmin edecek bir kaynak.

Nerede okuyon Halk tv de falan mı okuyon kaynaklardan oku karşılaştır, terörist olduğunu anlayacaksın, çocukluğunu veya ekmek almaya gidişini mazeret gösterip polis suçlu diyen var lakin teröristin genci yaşlısı bilmem neyi olmaz.
vikipedia felan Baktım bir kaç haber sitesinede yani senin demek istediğin bu çocuk terörist ekmek olayı bahane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi kalp kırmaya gerek yok. O yüzden onediodan araştır. Senin tatmin edecek bir kaynak.
kahkaha tufanı arap kardeşim konuya bombalama giriş yaptı :D

Bu arada bugün Eren Bülbül'ün şehit oluşunun yıldönümü, Eren Bülbül yerine Berkin Elvan konusu görmek üzdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri