Beyaz 5070ti önerileriniz

Reaksiyon skoru
3
9070xt 35e alabiliyorken (beyazi da ayni sekilde) bu parayı asla vermezdim 45-50 olsa bi nebze

aynı şekilde 5070ti çok pahalı 10 bin lira farka 10 20 fps gerekmez yerinizde olsam 9070xt beyaz modellerine bakardım

aynı şekilde 5070ti çok pahalı 10 bin lira farka 10 20 fps gerekmez yerinizde olsam 9070xt beyaz modellerine bakardım
10bin mi :D linkteki urun 60k 2x fark var neredeyse

Bizim burada mağazada var. Alınız mı 60k taksit soracağım yarın
yine 5070ti sorana 9070xt baskısı yapmaya gelmişler. onları geçersek biraz baktım ama şuan beyaz 5070ti larda bi kıtlık var. bence ya beyaz sevdandan vazgeç çünkü pahalı yani. ya da bekle. cuma günleri gaming gecesinde bir ihtimal düşürebilirsin belki.
bunu önerecektim baya uygundu ama stok yok sanırım artmış

yine 5070ti sorana 9070xt baskısı yapmaya gelmişler. onları geçersek biraz baktım ama şuan beyaz 5070ti larda bi kıtlık var. bence ya beyaz sevdandan vazgeç çünkü pahalı yani. ya da bekle. cuma günleri gaming gecesinde bir ihtimal düşürebilirsin belki.
Neyin baskısını yapıcaz. Adamın parası cebinde kalsın yoksa her amd kartı satışına para kazanmiyoruz :)

Neyin baskısını yapıcaz. Adamın parası cebinde kalsın yoksa her amd kartı satışına para kazanmiyoruz :)
valla o konuda şüphem var bence amd size pay veriyo slkfhnglkjsdfnglk

Bizim burada mağazada var. Alınız mı 60k taksit soracağım yarın
2. El düşünürsen eğer profilimden komple sistemimi satıcam hocam

1 satıcı var, büyük ihtimalle öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60k biraz fazla, Gaming Trio o kadardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan indirimi bekle illa yaparlar %15

Geri