🔥İndirim BEYAZ 9070 XT 33.799 TL XFX SWİFT

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
tasarımı sade ve çok şık

30 liraya düşmesi lazım bu kart giriş kartı 33800 pahalı

Haklısın ama şöyle düşün beyaz sistem toplayanlar için güzel bir fırsat siyahları bile daha pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum gerçekten çok şık ve güzel görünüyor
benim almanyada kuzenim var 850€ ya en tepe modelin beyazını değiştirilebilir fanlısını aldırmayı düşünüyom 36.000 verip en azından en tepe modeli alsam mı diye düşünüyorum :D

Dostum bu indirim değil. Aylardır bu fiyatta. En giriş seviye model. Çok yüksek bir fiyat bu model için.

benim almanyada kuzenim var 850€ ya en tepe modelin beyazını değiştirilebilir fanlısını aldırmayı düşünüyom 36.000 verip en azından en tepe modeli alsam mı diye düşünüyorum :D
Eğer yapma imkanınız varsa yapın benimde öyle imkanım olsa keşke

Swifti sistem diye okudum kalpten gidiyodum
😮‍💨 Keşke

Dostum bu indirim değil. Aylardır bu fiyatta. En giriş seviye model. Çok yüksek bir fiyat bu model için.
Aylardır bu fiyatta olan beyaz xfx swift modelini gösterebilir misin dostum

Aylardır bu fiyatta değil bu kart TR'ye yeni geldi. Ayrıca evet giriş seviyesi olduğu için bir tık pahalı 28/30K olsa tadından yenmez

Beyaz sistem toplayanlar için piyasanın en uygunu ve soğutması yeterli derecede bir model lazım olan alabilir.

Tasarımı 10 senedir falan aynı. Tasarımcı kovuldu galiba. Aynı tasarimlara devam ediyorlar.
Ya da 5000 serisinde milyonlarca kalıp vardı.
Dediler boyayıp yeni serilerde kullanırız.
Başka açıklaması yok yani.
6800xt ile aynı kasa sadece renk beyaz.

Tasarımı 10 senedir falan aynı. Tasarımcı kovuldu galiba. Aynı tasarimlara devam ediyorlar.
Ya da 5000 serisinde milyonlarca kalıp vardı.
Dediler boyayıp yeni serilerde kullanırız.
Başka açıklaması yok yani.
6800xt ile aynı kasa sadece renk beyaz.
Reddevil spectrel white çok güzel ya türkiyeye gelme ihtimali var mı bu kartın? Yoksa almanyadan alıp getirticem

Ekler

• powercolor-red-devil-spectral-white-amd-radeon-rx-9070-xt-limited-edition-1.webp
    powercolor-red-devil-spectral-white-amd-radeon-rx-9070-xt-limited-edition-1.webp
    50.1 KB · Hit: 58
Reddevil spectrel white çok güzel ya türkiyeye gelme ihtimali var mı bu kartın? Yoksa almanyadan alıp getirticem
bizim bu ülkede istediğin şeyi bulmak mesele birtane tepe model beyaz yapmazlar doğru düzgün veya sürmezler piyasaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,313
Üyeler
183,412
Son üye
libert404
Geri