asusbeyaz anakart istiyorum amd destekleyen ve yükseltilebilen model istiyorum almışken iyisi olsun kafasında bi insanım ... şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim ...
reis üsttekine bende bakıyorum ve istek listemde ama alttaki olmaz =) biraz pahalı ve uzun süreli bişey düşünüyorum![]()
Asus Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 26.480,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamen beyaz istersen:
![]()
Colorful CVN B550M GAMING FROZEN V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Colorful CVN B550M GAMING FROZEN V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Colorful CVN B550M GAMING FROZEN V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam ikiside uzun süre götürür 9k anakarta vermek mantıklı gelmiyor bana paranız varsa tabi ben karışamam ama gereksiz bencereis üsttekine bende bakıyorum ve istek listemde ama alttaki olmaz =) biraz pahalı ve uzun süreli bişey düşünüyorum
Aynen 9k ya adam sistem arıyo adam anakart konuya döncek olursak arkadaşın attığı anakart güzel sizin bütcenizehocam ikiside uzun süre götürür 9k anakarta vermek mantıklı gelmiyor bana paranız varsa tabi ben karışamam ama gereksiz bence
eyv Allah ama şöyle reis benim kullandığım tek kötü alışkanlığım bu oyüzden biraz abartıyorum ama düşüncem bu =) bütcemde bu =)hocam ikiside uzun süre götürür 9k anakarta vermek mantıklı gelmiyor bana paranız varsa tabi ben karışamam ama gereksiz bence
Millette niye colorful asrock nefreti var anlamıyorum![]()
Asus Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 26.480,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamen beyaz istersen:
![]()
Colorful CVN B550M GAMING FROZEN V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Colorful CVN B550M GAMING FROZEN V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Colorful CVN B550M GAMING FROZEN V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
beyaz anakart istiyorum amd destekleyen ve yükseltilebilen model istiyorum almışken iyisi olsun kafasında bi insanım ... şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim ...
beyaz olunca seçenekler biraz daralıyor ama bunu önerebilirim üzmez senibeyaz anakart istiyorum amd destekleyen ve yükseltilebilen model istiyorum almışken iyisi olsun kafasında bi insanım ... şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim ...
Buna 6k vermek bilemiyorum hocam beyaz ve marka takıntiniz varbeyaz olunca seçenekler biraz daralıyor ama bunu önerebilirim üzmez seni