Beyaz ekipman önerisi

Reaksiyon skoru
266
Merhaba arkadaşlar ekipman önerisi(klavye mouse ve kulaklık) lazım siyah-beyaz temalı bir sistemim var ve ekipmanlarımında buna uymasını istiyorum. Bütçem yaklaşık 2k . Önceliklerime gelirsek klavyenin mini, RGB ve mekanik olması en büyük önceliğim. Eğer klavye ve diğer ekipmanlar kablosuz olursa çok makbule geçer ancak kablosuz olması olmazsa olmaz değildir.
@MuratTheFounderOfGariban.

Hocam yalnız bütçe 3 ekipman için toplam bütçeydi. Yinede saolun.

Aynı şekil bende çok aradım bişeyler buldum ama ufaktan benim sistem beyaz komple kasa içide dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık bu 3 k fiyatı vardı amazonda indirimde yakalım 960 a geldi

Aynı şekil bende çok aradım bişeyler buldum ama ufaktan benim sistem beyaz komple kasa içide dahil

Ekler

• 89DD6A08-80D9-49D6-BE3F-539EC3536EAF.jpeg
    89DD6A08-80D9-49D6-BE3F-539EC3536EAF.jpeg
    1.5 MB · Hit: 73
  • FC39CE4D-E23D-431A-B256-B070D25BFE31.png
    FC39CE4D-E23D-431A-B256-B070D25BFE31.png
    111.1 KB · Hit: 69
Benim sistem şansa siyah beyaz temalı oldu. Beyaz sıvı soğutma almıştım sonra ekran kartını değiştirdim takas ile dedim kartın ve kasa fanlarını beyaz ayarliyim sonra bu baktım anaaa sistem beyaz temalı olmuş neredeyse.

Çok pahalı yoksa kafamdaki mouse steelseries rival 5 destniy edition

Klavye olarakda trendyolda bunu gördüm daha kafama yattı bakalım siparişini vermedim daha

Ekler

• 1E623DF0-5A29-4803-9A0B-AFE86A5EE993.png
    1E623DF0-5A29-4803-9A0B-AFE86A5EE993.png
    315.8 KB · Hit: 70
Merhaba arkadaşlar ekipman önerisi(klavye mouse ve kulaklık) lazım siyah-beyaz temalı bir sistemim var ve ekipmanlarımında buna uymasını istiyorum. Bütçem yaklaşık 2k . Önceliklerime gelirsek klavyenin mini, RGB ve mekanik olması en büyük önceliğim. Eğer klavye ve diğer ekipmanlar kablosuz olursa çok makbule geçer ancak kablosuz olması olmazsa olmaz değildir.

https://www.amazon.com.tr/DK61se-Kl...ronics&sprefix=e-yooso,electronics,176&sr=1-9 550 TL

Kulaklık bilmiyorum. Ya da Coolermaster mm711 alınıp kulaklık olarak V2X çekilebilir

https://www.amazon.com.tr/DK61se-Klavyesi-Doğrusal-Anahtarlı-Gölgelenmez/dp/B0B4W52FN5/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2RR0B8IFCILKR&keywords=E-Yooso&qid=1689503080&s=electronics&sprefix=e-yooso,electronics,176&sr=1-9 550 TL

Kulaklık bilmiyorum. Ya da Coolermaster mm711 alınıp kulaklık olarak V2X çekilebilir
Hocam klayve kafama çok yattı ancak mouseda RGB olmaması biraz üzdü beni. Biraz daha para biriktirip aşağıdaki mouse'u alsam nasıl olur? Bu mouse güzel midır?

Klavye mini neden tercihiniz ben hiç kullanmadım tuhaf geliyor açıkcası 😂
Bana çok hoş geliyor minicik tık tık tık yazı sesleri zevk veriyor resmen.

Geri