Neler Yeni

Beyaz Klavye Önerisi

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
Bütçe
1500

Bu tarz bir klavye lazım.

Lamzu Atlantis gaming mouse review: The most important discovery in ages |  ZDNET

Ve ışıklarını ayarlayabiliyor olmam lazım ki ışıkları Lamzuda ki mavi gibi yapabileyim. NOT = " Bak bu ışıksız ama seni üzmez " dediğiniz bir klavye varsa onu da önerebilirsiniz.
Oyunlar için lazım.

IzamNR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Tüfekçi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarımcı
Instagram
izamnr
Aslında "Satın Al" diyebileceğim bir önerim yok ama "Satın Alma" diyebileceğim bir önerim var. Hayatımda gördüğüm en problemli klavye 1-2 kere garantiye gönderdim. Bir süre sonra tuşlar basmıyor. Bazı tuşlar da ışık yanmamaya başlıyor. Bazı tuşlara daha sert basmanız gerekiyor ve bazı tuşlar da bir kaç kere bastırmanız gerekiyor. Bu saydığım problemleri satın aldıktan 3-4 ay sonra çok ağır yoğunlukta yaşadım. Garantiye gönderdim ve geldikten sonra 2 ay geçti tekrar aynı problemler baş gösterdi. Eğer bir klavye alacaksan ekteki klavye görünümlü cihaz haricinde bir şey bakmalısın.
1704189200291.png

• Beğen
Reaksiyonlar: isra

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer
Aslında "Satın Al" diyebileceğim bir önerim yok ama "Satın Alma" diyebileceğim bir önerim var. Hayatımda gördüğüm en problemli klavye 1-2 kere garantiye gönderdim. Bir süre sonra tuşlar basmıyor. Bazı tuşlar da ışık yanmamaya başlıyor. Bazı tuşlara daha sert basmanız gerekiyor ve bazı tuşlar da bir kaç kere bastırmanız gerekiyor. Bu saydığım problemleri satın aldıktan 3-4 ay sonra çok ağır yoğunlukta yaşadım. Garantiye gönderdim ve geldikten sonra 2 ay geçti tekrar aynı problemler baş gösterdi. Eğer bir klavye alacaksan ekteki klavye görünümlü cihaz haricinde bir şey bakmalısın.
Alıntıyı görüntüle
İsminde game olan hiç bir ürün alınmaz :D

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Görüşlerini çok güzel aktarmışsın, teşekkür ler. Biliyorum rampage, gamebooster, gamepower gibi ürünler daha çok çıkartmak için çıkartılan ürünler, o yüzden uzak duruyorum.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama F Tuşları da lazım. Belirtmeyi unuttum ama MMORPG de oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,553
Üyeler
166,954
Son üye
Faruk_31_34
Top Bottom