Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır?

ra1d

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar yeni bir klavye arayışındayım beyaz full asus ve beyaz bir setup kullanıyorum. Klavye olarak bu ürünü önerir misiniz? Bunun yerine şu ürünü al dediğiniz ürünleride paylaşırsanız çok teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar yeni bir klavye arayışındayım beyaz full asus ve beyaz bir setup kullanıyorum. Klavye olarak bu ürünü önerir misiniz? Bunun yerine şu ürünü al dediğiniz ürünleride paylaşırsanız çok teşekkür ederim.

bence bu bütcede klaavye en aazından asus olmasın daha guzel gozukenlerı var

Klavye ve mouse için bu tarz ASUS, MSI, Corsair, SteelSeries gibi markalardan artık yavaştan uzaklaşmak lazım diye düşünüyorum. Hem gereksiz pahalılar, hem kalitesizler, yazılımları da Çin markalarına kıyasla oldukça eski ve bloatware sayılabilecek duruma geldi. Chillkey Slice 75, ATK Hex80, WLmouse Ying75 gibi klavyeler hem daha premium hem daha kaliteli duracaktır. Bu modellere bir göz atmanızı tavsiye ederim. Kendim de güncel olarak Hex80 kullanıyorum. Çok memnunum.

Klavye ve mouse için bu tarz ASUS, MSI, Corsair, SteelSeries gibi markalardan artık yavaştan uzaklaşmak lazım diye düşünüyorum. Hem gereksiz pahalılar, hem kalitesizler, yazılımları da Çin markalarına kıyasla oldukça eski ve bloatware sayılabilecek duruma geldi. Chillkey Slice 75, ATK Hex80, WLmouse Ying75 gibi klavyeler hem daha premium hem daha kaliteli duracaktır. Bu modellere bir göz atmanızı tavsiye ederim. Kendim de güncel olarak Hex80 kullanıyorum. Çok memnunum.
teşekkür ediyorum değerli yorumların için, önerebileceğin model var mı? bütçe 10k diyebilirim bu saydığın markalardan herhangi bir ürün daha önce kullanmadım.

Asus azoth kaliteli markadır hiç üzmez. Ama hocamın dediği gibi bu kadar bütçede yabancı markalar baya kaliteleşti ve daha çok tercih edilmekte. Aktif olarak keychron k2 he special kullanıyorum ve baya memnunum. Piyasa 7000 tl ye bulunabiliyor. Asus, steelseries markalarınıda aratmaz. Farklı marka isterseniz yunzii, aula gibi pöpüler markalarada yönelebilirsiniz. İlla bilindik marka istiyosanız asus iyidir ama tavsiye etmem.

Ben de alırken hiç türkçe klavye yoktu diye rog scope 2 96 wireless aldım. Yazılım berbat çoğu zaman klavyeyi görmüyor, güncelleme falan yapmak imkansız gibi bir şey. Klavye basım hissi vs güzel tabi ama fiyatı da güzel. 2024 Nisanında 4700 tl verdim ama asus cashback kampanyasından 950 tl civarı geri ödedi diye aldım yoksa almazdım ki bence o haliyle bile pek alınabilir değil gibi. Bayağıdır piyasayı takip etmiyorum o yüzden öneride bulunmam mantıksız olur ama güzel önerilerde bulunacak hocalarım vardır. Asusa para kaptırmayın hocam :)

hocam

manyetik switchli klavyelere niye bakmıyorsunuz bunlara göre daha hızlı ve daha güzel duruyorlar

Resident evil 9 veriyor diye baktım ama vazgeçtim. Neredeyse aynısı olan rog scope 96 aldım 6k 2,5klık da oyun verecek mis gibi.

Asus azoth kaliteli markadır hiç üzmez. Ama hocamın dediği gibi bu kadar bütçede yabancı markalar baya kaliteleşti ve daha çok tercih edilmekte. Aktif olarak keychron k2 he special kullanıyorum ve baya memnunum. Piyasa 7000 tl ye bulunabiliyor. Asus, steelseries markalarınıda aratmaz. Farklı marka isterseniz yunzii, aula gibi pöpüler markalarada yönelebilirsiniz. İlla bilindik marka istiyosanız asus iyidir ama tavsiye etmem.

Manyetik klavye, tuş basma hissiyatını ayarlayabiliyorsunuz 0.1mm den 3.8mm ye kadar
yazılımından eğer anlayabilir veya ayarlayabilirseniz gamepad gibi tuş atamaları bulunmakta
makrosu var tek tuşla bir sürü ayarlama falan yapabiliyosunuz.
çoğu oyunda yasak olsa bile Snap tap gibi özellikleri bulunmakta.

bi süredir kullanıyorum ve memnunum uzaktan bağlantı, bluetooth ve kablolu bağlantısı bulunmakta bluetooth 250hz iken diğer bağlantı türleri 1000hz ve 3 ila 5ms kadar gecikme süresi ile algılıyor.
Windows, mac, android gibi büyük platform desteği bulunmakta.
eğer türkçe Q suz yapamıyorsanız bu klavye türkiyeye özel Türkçe Q ile satılmakta. ingiliz versiyonu dışardan tedarik edilmediği sürece bulunmuyor.

teşekkür ediyorum değerli yorumların için, önerebileceğin model var mı? bütçe 10k diyebilirim bu saydığın markalardan herhangi bir ürün daha önce kullanmadım.
Rica ederim hocam. 12 bin tl bandında slice75 var. Manyetik klavye olduğu için mekanik klavyelere kıyasla daha hassas ve tutarlı oluyorlar. Genel olarak alınabilecek en iyi manyetik klavyelerden biri olarak yorumlanıyor. Hem yazılım hem mal kalitesini övenler var. İncelemelerine bakıp karar verebilirsiniz. Şu an kullandığım Hex80 sizin için biraz pahalı kaçabilir fakat fiyatına, yazılımına ve mal kalitesine göre çok cezbedici bir klavye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,099
Üyeler
190,311
Son üye
BeelzeB
Geri