git lenovo legion control albeyaz mouse pad önderisi
yapmaaaaaa beyaz mouse pad büyük pişmanlık yapmaaaaabeyaz mouse pad önderisi
knk masa siyah mouse pad siyah ondan beyaz alayim dedim klavye ve farede beyaz biliyorum çok kirleneceğini ama kullanıcaz artık yıkaya yıkayayapmaaaaaa beyaz mouse pad büyük pişmanlık yapmaaaaakomple beyaz setup kullanıyorum fakat mouse pad'de beyaz inanılmaz çobuk kir gösteriyor. kısa bir süre sonra beyaz griye dönüyor.
Çok güzel değil. Şık gibi durmuyor.hocam benim klavye mouse beyaz bu mouse padi aldım
![]()
Xrades Sunrise 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Sunrise 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam benim klavye mouse beyaz bu mouse padi aldım
![]()
Xrades Sunrise 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Sunrise 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
mousepadin FPS oyunlarına çok etkisi olurmubeyaz mouse pad önderisi
Mousepadte kullanılan materyaller etki ediyor. O da mouse daha hızlı kaydırma yada daha kontrollü hareket ettirme gibi şeylermousepadin FPS oyunlarına çok etkisi olurmu