Beyaz sistem için psu önerisi

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Arkadaşlar beyaz sistem diziyorum da psu nasıl bişey almalıyım akvaryum kasa için uyumlu olması önemli Lian li ile Enermax arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Enermax

Lian li

Gigabyte

Nzxt

Son düzenleme:
Arkadaşlar beyaz sistem diziyorum da psu nasıl bişey almalıyım akvaryum kasa için uyumlu olması önemli Lian li ile Enermax arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Enermax

Lian li

Gigabyte

Nzxt
Bunların beyaz rengi varmdır bide

Enermax

Lian li

Gigabyte

Nzxt
NZXT'nin yanlış modeli o. 2023 kronik sorunlu modeli.

Bu modele bakman lazım. Bunun dışında Sırf beyaz diye almaya gerek yok zannımca. Bütçe 10.000TL'ye çıkmıyorsa:

Buna bakılabilir. O segmentteki en sessiz modellerden birisi. 17 desibel. Tabii C1000 daha iyi çoğu konuda ama buda üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabloları fln siyah ya ondan sordun Extra uzatma kablosu takmak ta zararlı diyorlar
Sen kaliteli bir kablo aldığın sürece zararlı değil.

NZXT'nin yanlış modeli o. 2023 kronik sorunlu modeli.

Bu modele bakman lazım. Bunun dışında Sırf beyaz diye almaya gerek yok zannımca. Bütçe 10.000TL'ye çıkmıyorsa:

Buna bakılabilir. O segmentteki en sessiz modellerden birisi. 17 desibel. Tabii C1000 daha iyi çoğu konuda ama buda üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen kaliteli bir kablo aldığın sürece zararlı değil.
Tamam dır teşekkür ederim heralde 1650w Enermax alıp Extra kablo alacağım

Enermax

Lian li

Gigabyte

Nzxt
Kaç W istiyorsunuz bütçe ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler