Beyaz sistem ve bitmez anakart sorunu

Peki şu yukarda linkini verdiğim gigabyte anakart nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akvaryum lar uçuk biraz bide hocam 7800x3d ile 9800x3d arasında çok fark varmı
Aşırı devasa fark yok hocam ama şöyle bir ikilemde kalırsan: ekran kartı alırken misal sallıyorum 5070 ile 5070ti arasında kaldın ama 5070ti için 7800x3d alman lazım 9800x3d ile de 5070 alabiliyorsun, 7800x3d + 5070ti kombosu daha iyi performans veriyor. 7800x3d bence her türlü f/p

Aşırı devasa fark yok hocam ama şöyle bir ikilemde kalırsan: ekran kartı alırken misal sallıyorum 5070 ile 5070ti arasında kaldın ama 5070ti için 7800x3d alman lazım 9800x3d ile de 5070 alabiliyorsun, 7800x3d + 5070ti kombosu daha iyi performans veriyor. 7800x3d bence her türlü f/p
Arada 7.000tl fark var bide bu ram ve Ssd nasıl sizce

RAM

SSD

Beyaz alırsam bu iki model arasından biri olacak

Asus rog

Gigabyte
Bende bu ikisi arasında kaldım açıkçası fiyat ve donanım olarak aorus önde ama insan biosu açınca da asus görmek ister bu fiyatlarda artı olarak msi Edge ti var

2 adet beyaz sistemim var bir tanesi H5 Flow diğeri H5 Elite. İkisinde de her parça beyaz sadece anakartları siyah. H510`da sorun olmuyor çünkü kasanın içi beyaz ama H5` de ki çok sırıtıyor çünkü kasanın içi de beyaz ve diğer parçalar da beyaz old için anakart çok sırıtıyor. Ben yerinde olsam beyaz sistem yapmazdım, beyaz setup uzaktan güzel. En iyisi siyah. Tozu yok, gün ışığı derdi yok, sararma yok. Mis gibi.

2 adet beyaz sistemim var bir tanesi H5 Flow diğeri H5 Elite. İkisinde de her parça beyaz sadece anakartları siyah. H510`da sorun olmuyor çünkü kasanın içi beyaz ama H5` de ki çok sırıtıyor çünkü kasanın içi de beyaz ve diğer parçalar da beyaz old için anakart çok sırıtıyor. Ben yerinde olsam beyaz sistem yapmazdım, beyaz setup uzaktan güzel. En iyisi siyah. Tozu yok, gün ışığı derdi yok, sararma yok. Mis gibi.
Beyaz sistemler sigara içilmediği halde sararır mı bide siyah daha çok toz tutmaz mı

Ekran kartı kablosu nereden hocam? Ben de RGB almak istiyorum ama bir tane Rampage'ın var. Güvenemedim.
kablonun uzerine geciriliyor hocam, psunun kendi kablosunu degistirmiyorsunuz. isim zor bulmasi benim aldigim urun bitmis yurtdisindandi.

boyle birsey bakmaniz lazim:

ucuz bir tane buldum

hocam kasa marka nedir çok hoş duruyor :)
hocam deepcool ch560. turkiyede satilan sonuncu beyaz rengi almis olabilirim mart ayinda. akakcede listelenmiyordu

Son düzenleme:
Hayırlı forumlar arkadaşlar bende şuan
Şu anakart var :

Bu anakartı amd ryzen 7 9800x3d ile kullanacam sırf sistem beyaz olacak diye anakartı da illa beyaz la değiştirmek doğrumu bu anakartı 8.000tl ye almıştım ama şuan 14-15k beyaz anakartlardan daha fazla vram ve Ssd yuvası var şuan anakart almayıp acaba herşeyi beyaz alıp am6 da anakartı da beyaz la mı değiştirsem ve beyaz ürünler de siyah anakart ve ekran kartı kullananlar varmı olan varsa bu konuya fotoraf bırakabilir mi
efsane gözükür siyah kasa ile o anakart aşırı yakışıklı

kablonun uzerine geciriliyor hocam, psunun kendi kablosunu degistirmiyorsunuz. isim zor bulmasi benim aldigim urun bitmis yurtdisindandi.

boyle birsey bakmaniz lazim:

ucuz bir tane buldum

hocam deepcool ch560. turkiyede satilan sonuncu beyaz rengi almis olabilirim mart ayinda. akakcede listelenmiyordu
Çok teşekkürler hocam.

Beyaz sistemler sigara içilmediği halde sararır mı bide siyah daha çok toz tutmaz mı
Siyahta toz belli olmaz beyazda olur. Sigara kullanmıyorsan tek dikkat edeceğin güneş ışığı benim fanlar sarardı mesela. Odan güneş alıyorsa kasayı güneş alan yere koymamaya dikkat et.

Siyahta toz belli olmaz beyazda olur. Sigara kullanmıyorsan tek dikkat edeceğin güneş ışığı benim fanlar sarardı mesela. Odan güneş alıyorsa kasayı güneş alan yere koymamaya dikkat et.
Bende siyah çok tozlanıyor diye beyaza geçeceğim diyordum güneş sıkıntısı yok oyun oynarken güneşliği indiriyorum

Bende siyah çok tozlanıyor diye beyaza geçeceğim diyordum güneş sıkıntısı yok oyun oynarken güneşliği indiriyorum
Tersi siyah tozlanmayı belli etmiyor, beyaz da ise kendin tecrube edicen zaten :))

Geri