beyler 8.sınıfa geçtim kitap önerisi

lgs için kitap önerisi bekliyorum tudem gibi değilde böyle ortalama ve ortalama üstü kitaplar istiyorum ortalamam 93+
Ortalamanın 93 olması seni zeki veya akılsız olduğunu kanıtlamaz.
En uygun kitap seçme yöntemi şöyledir.
Kırtasiye gidin. Orada elinize bir kitap alın herhangi bir sayfadaki soruların %70'ni çözebiliyorsan senin için uygundur.
%50'si çözebiliyorsan sana zor gelir. %85-90 çözebiliyorsan sana çok basit gelir.

Bence yanlış düşünüyorsun dostum kademe kademe çıkmak her zaman en iyisidir
Katılıyorum, zor yayınlarla başlarsan özgüvenin düşer ve çabuk sıkılırsın. Önce kolay yayınları çöz. Emin ol emeğinin karşılığını alacaksın düzgün bir şekilde çalışırsan.

ilk lgsye girmiştim ben. süper 8 serisini ve okyanus masterları çözmeni öneririm. bir de nar test vardı bunlar en sağlam kitaplar.

Yanlış anlamışım sanırım test kitabıymış😂

Hız yayınları
Nitelik yayınları
Okyanus yayınları
Tonguç yayınları
Nar test

Katılıyorum, zor yayınlarla başlarsan özgüvenin düşer ve çabuk sıkılırsın. Önce kolay yayınları çöz. Emin ol emeğinin karşılığını alacaksın düzgün bir şekilde çalışırsan.
Aynen konuyu açan arkadaş bu düşünceyle devam ederse hiçbir şekilde sınavı kazanamaz zaten.

Bir tavsiye daha, yüksek bir yeri hedefle ama kendine asla fazla güvenme. Sınava girmeden kaybedersin öyle yaparsan.

tonguç alabilirsin bende vardı güzel konu anlatımlı her testten sonra yol ağacı gibi bişey var onu tamamlıyorsun konularla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri