Pc yok xdoyun oyna her türlü derdi unutturuyor ben şahsen sorunlarımı lolde adamların kafasına morde q geçirtirerek unutuyorum
Reaksiyon davası açsam kazanır mıyım?Telif atınız hocam
Şöyle bi Death Metal falan dinle kendine gelirsin.Ne yapayım beyler kaldık ortada
Müzik önerir misiniz dinleyeyim gece :l
knk üzüldüm beee aldatılmak falan değilde pc olmaması koyarPc yok xd
Dövme çocuğu, sonra olay büyüyebilir. Boş ver.Hocam o çocuğa dalsam sıkıntı çıkar mı (Kayseri boks 1.liğim var çocuğu sakat bırakırım) yoksa kıza fln mı yazsam şu an kafam rahat zaten sıkıntı çok benim hayatımda böyle olayları kolay anlatıyorum ama cidden içimde kaldı bi dalsam çocuğa
Aynen en çok o koyuyor hocam ama inş yaza çekecem bi 2060 flnknk üzüldüm beee aldatılmak falan değilde pc olmaması koyar
Yazılıya çalışıyorum şimdi hocamDövme çocuğu, sonra olay büyüyebilir. Boş ver.
En iyisi Code Geass izlemek
Şaka bir yana cidden aç bir şeyler izle. Kafanı dağıt. Hiç kimseye fiziksel bir şey yapma.
Bugünlük ara verin, yarın biraz daha sıkı çalışır kapatırsınız.Yazılıya çalışıyorum şimdi hocamama izleyeceğim
İnşallah çekersin knk şimdiden güle güle kullanAynen en çok o koyuyor hocam ama inş yaza çekecem bi 2060 fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılıya çalışıyorum şimdi hocamama izleyeceğim
Biliyormuş hocamÇocuğa bulaşma, belki o da bilmiyordu. Aldatıldıysan en büyük suç aldatandadır bence. Kıza kız eğer kızacaksan
Teşekkürler dostumİnşallah çekersin knk şimdiden güle güle kullan
Zaten şüpheleniyordum ama 3 yıldır yani koyduÇocuğa bulaşma, belki o da bilmiyordu. Aldatıldıysan en büyük suç aldatandadır bence. Kıza kız eğer kızacaksan
Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir geyiği yapmayacağımHocam o çocuğa dalsam sıkıntı çıkar mı (Kayseri boks 1.liğim var çocuğu sakat bırakırım) yoksa kıza fln mı yazsam şu an kafam rahat zaten sıkıntı çok benim hayatımda böyle olayları kolay anlatıyorum ama cidden içimde kaldı bi dalsam çocuğa
Yerinde olsam aldatan kıza mektup yazıp teşekkür ederdim beni kendinden kurtardın diyeNe yapayım beyler kaldık ortada
Müzik önerir misiniz dinleyeyim gece :l