Beyler aldatıldım...

Hocam o çocuğa dalsam sıkıntı çıkar mı (Kayseri boks 1.liğim var çocuğu sakat bırakırım :D) yoksa kıza fln mı yazsam şu an kafam rahat zaten sıkıntı çok benim hayatımda böyle olayları kolay anlatıyorum ama cidden içimde kaldı bi dalsam çocuğa
Dövme çocuğu, sonra olay büyüyebilir. Boş ver.

En iyisi Code Geass izlemek 🥴

Şaka bir yana cidden aç bir şeyler izle. Kafanı dağıt. Hiç kimseye fiziksel bir şey yapma.

knk üzüldüm beee aldatılmak falan değilde pc olmaması koyar
Aynen en çok o koyuyor hocam ama inş yaza çekecem bi 2060 fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dövme çocuğu, sonra olay büyüyebilir. Boş ver.

En iyisi Code Geass izlemek 🥴

Şaka bir yana cidden aç bir şeyler izle. Kafanı dağıt. Hiç kimseye fiziksel bir şey yapma.
Yazılıya çalışıyorum şimdi hocam o.O2 ama izleyeceğim

Çocuğa bulaşma, belki o da bilmiyordu. Aldatıldıysan en büyük suç aldatandadır bence. Kıza kız eğer kızacaksan

Çocuğa bulaşma, belki o da bilmiyordu. Aldatıldıysan en büyük suç aldatandadır bence. Kıza kız eğer kızacaksan
Biliyormuş hocam

İnşallah çekersin knk şimdiden güle güle kullan
Teşekkürler dostum

Zaten şüpheleniyordum ama 3 yıldır yani koydu

Hocam o çocuğa dalsam sıkıntı çıkar mı (Kayseri boks 1.liğim var çocuğu sakat bırakırım :D) yoksa kıza fln mı yazsam şu an kafam rahat zaten sıkıntı çok benim hayatımda böyle olayları kolay anlatıyorum ama cidden içimde kaldı bi dalsam çocuğa
Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir geyiği yapmayacağım :D
Hocam çocuk suçlu değil. Aslında olaya kaderci bakış açısıyla bakarsak kız da suçlu değil. Sen de suçlu değilsin. Suç yok. Kader çizgisinde o esnada herkes üzerine atfedileni yapmış. O kızın o çocukla karşılaşması gerekiyormuş. Neden? Sen o kızın gerçek yüzünü görebil diye. Şu an bunları kabullenmek zor biliyorum, insanın mizacına göre ya ortalığı dağıtası ya oturup ağlayası geliyor ama söylemek istediğin son birkaç cümleyi o kızın suratına küfretmeden kustuktan sonra ağlıyor musun yarın yeni bir kızla mı tanışıyorsun senin bileceğin iş :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,820
Üyeler
195,173
Son üye
yobasizm
Geri